Ero sivun ”Gedou, Rinne Tensei no jutsu” versioiden välillä

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
p
Rivi 11: Rivi 11:
 
|}}
 
|}}
  
'''Gedou, Rinne Tensei no jutsu''' on [[jutsu]], jossa [[Nagato]] kutsuu [[Helvetin kuningas|Helvetin kuninkaan]] ja voi antaa sielunsa takaisin niille, jotka ovat juuri kuolleet eli toisin sanottuna herättää henkiin juuri kuolleet. Henkiin heräävien ei ole ollut pakko kuolla [[Pein Rikudou]]n toimesta, esim. [[Kakashi]] kuoli [[chakra]]n ylikäyttöön. Tekniikka ei voi myöskään herättää kauan aikaa kuolleina olleita, sillä Nagato ei pystynyt herättämään henkiin [[Yahiko]]a tai [[Jiraiya]]a. Tekniikka vie myös massiivisesti chakraa ja Nagaton kuolikin chakran ylikäytön seurauksena, sillä oli sitä ennen käyttänyt myös chakraansa.
+
'''Gedou, Rinne Tensei no jutsu''' on [[jutsu]], jossa [[Nagato]] kutsuu Helvetin kuninkaan ja voi antaa sielunsa takaisin niille, jotka ovat juuri kuolleet eli toisin sanottuna herättää henkiin juuri kuolleet. Henkiin heräävien ei ole ollut pakko kuolla [[Pein Rikudou]]n toimesta, esim. [[Kakashi]] kuoli [[chakra]]n ylikäyttöön. Tekniikka ei voi myöskään herättää kauan aikaa kuolleina olleita, sillä Nagato ei pystynyt herättämään henkiin [[Yahiko]]a tai [[Jiraiya]]a. Tekniikka vie myös massiivisesti chakraa ja Nagaton kuolikin chakran ylikäytön seurauksena, sillä oli sitä ennen käyttänyt myös chakraansa.
  
 
==Lähteet==
 
==Lähteet==

Versio 18. tammikuuta 2011 kello 13.55

Jutsu icon.gif Tämä sivu kuuluu Wikin taitoihin
Underconstruction.png Tästä artikkelista puuttuu kuva.
Voit auttaa Wikin laajenemista lisäämällä aiheeseen liittyvän kuvan. Muita muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta