Gekkou Hayate

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 17. helmikuuta 2010 kello 11.28 – tehnyt 80.223.182.203 (keskustelu)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Gekkou Hayate
Hayate.jpg
© Masashi Kishimoto
Ikä (Naruto): 23 vuotta (kuollut)
Ikä (Shippuuden):
Sukupuoli: Mies
Silmien väri: Siniset
Ninja-arvo: Special Jounin
Elementti:
Ensi-esiintyminen: Jakso 37
Viimeinen esiintyminen: Jakso 54 (kuoli)

Gekkou Hayate oli tuomarina chuunintestin esikarsintaotteluissa, mutta hän menehtyi taistellessaan Bakia vastaan, kun hän oli puolivahingossa salakuunnellut Bakin ja Kabuton keskustelua ennen chuunintestin kolmatta osaa. Tämän takia tuomarin paikka jäi tyhjäksi ja paikan otti Shiranui Genma.

Hayate oli lahjakas katanaa käyttävä Konohan special jounin, mutta tuntui olevan sairas, sillä yski kaiken aikaa ja hänen silmiensä alla oli tummat pussit. Hän osasi jo 23-vuotiaana tehdä vaativan Mikazuki no Mai -tekniikan, minkä vuoksi Baki piti Hayatea hyvin lahjakkaana ninjana. Hayate oli myös hyvin nopea, mikä ilmeni, kun hänen onnistui menemään Nejin ja Hinatan väliin, kun nopea Neji oli hyökätä raivoissaan jo tyrmätyn Hinatan kimppuun.

Triviaa

  • Japanin sana "gekkou" tarkoittaa 'kuunvaloa', "hayate" taas 'tuulennopeaa' tai 'hurrikaania'. Molemmat olivat japanilaisten taisteluhävittäjien nimiä toisessa maailmansodassa.
  • Masashi Kishimoton kirjoittamien hahmo-oppaiden mukaan Gekkou Hayate oli 175 cm pitkä ja painoi 58 kg. Hänen syntymäpäivänsä oli 2. marraskuuta ja veriryhmä AB.