Hitokugutsu

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 23. lokakuuta 2009 kello 13.10 – tehnyt 62.113.173.138 (keskustelu)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Jutsu icon.gif Tämä sivu kuuluu Wikin taitoihin
Hitokugutsu
Sasori Nukkeruumis.JPG
Englanniksi Human Puppet
Suomeksi Ihmisnukke
Luokka
Käyttötarkoitus Avustus
Käyttöetäisyys Kaikki etäisyydet
Tyyppi Ninjutsu
Elementti
Käyttäjät Sasori (tavallaan myös Chiyo)

Sasori oli kehittänyt erityisen tavan luoda nukkeja ihmisruumiista. Koska hän oli ainut ihminen, joka tiesi miten niitä tehdään, hänen kuoltuaan taito katosi ikuisiksi ajoiksi.

Sasori on onnistunut luomaan pelottavan voimakkaita ihmisnukkeja poistamalla tappamansa vihollisen ruumiista sisäelimet, vahvistamalla niitä ja lisämällä niihin erilaisia aseita ja puolustusmekanismeja. Ihmisnuket eroavat tavallisista nukeista sikäli, että ne voivat käyttää chakraa ja niiden alkuperäishenkilöllisyyksien aiemmin omistamia Kekkei Genkai-kykyjä. Sasori kehitteli nukkejaan asuessaan vielä Hiekkakylässä, ja hänen mukaansa hän teki nukkeja jo 298 ihmisestä[1]. Näistä 103:nta hän käytti taistellessaan Haruno Sakuraa ja isoäitiään Chiyoa vastaan.

Ihmisnukkeja voi myös luoda niin, että kohde on elävä ja säilyttää tietoisuutensa. Tämä nähdään, kun Chiyo käyttää Sakuraa nukkenaan asettamalla tähän chakralankoja.

Kenties Sasorin voimmakkain ihmisnukkien sovellutus on se, että hän on muuttanut itsensä ihmisnukeksi ja saanut samalla kyvyn ohjata sataa nukkea kerralla itsensä lisäksi (tavallinen yläraja on kymmenen). Kaikki nämä nuket ovat ihmisnukkeja. Vaikka ne eivät osaa tehdä tiimityötä, ne ovat silti hyvin pelottava vastus. Sasori on väittänyt voivansa kukistaa jopa kokonaisen valtion näillä nukeilla[2].

Tunnettuja ihmisnukkeja

  • Hiruko - Tämä nukke oli ennen mahtava shinobi Hiekkakylästä, mutta Sasori tappoi hänet ja teki hänestä nuken.
  • Kolmas Kazekage - Ennen Hiekkakylän voimakkain Kazekage, jonka Sasori tappoi saadakseen hänen Satetsu-kykynsä.
  • Sasori itse - Sasori teki itsestään nuken saadakseen ruumiistaan voimakkaamman. Hän voi siirtää itsensä nukesta toiseen siirtämällä oman lieriön muotoista sydäntään eri nukkeihin.

Lähteet

  1. Mangan 264 luku, sivu 19
  2. Mangan 272. luku, sivut 14-15