Jakso 115

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 22. huhtikuuta 2009 kello 10.20 – tehnyt Kytski-chan (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
22.12.2004 Jakso 115
"Minä olen vastustajasi
Liittyvä tarina: Sasuken metsästys
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso115_yes.png

Ei
jakso115_no.png

Synopsis

Jatkoa viime jaksosta. Naruto, Shikamaru, Kiba ja Neji jatkavat matkaa Choujin jäädessä taistelemaan Jiroboa vastaan. Nelikko kohtaa Kidomarun, jota vastaan Neji alkaa taistelemaan.


TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia


Pitkä kuvaus

Shikamarun johtama kolmikko saavuttaa Sound Fiven. Muut Sound Fiven jäsenet jatkavat matkaa, jättäen Konohan shinobit Kidomarun haltuun.

Hyvästä suunnitelmasta huolimatta Naruto, Shikamaru, Kiba ja Neji epäonnistuvat ja jäävät Kidomarun tahmeaan seittiin kiinni. Kuva siirtyy Sakonin & Ukonin ja Tayuyanluokse, ja he huomaavat, että oli virhe jättää Jirobo taistelemaan ensiksi.

Takaisin nelikon luokse. Nejin yrittäessä iskeä Kidomaru väistää, ja yritys epäonnistuu. Nyt myös Neji on seitin vankina. Kidomaru koteloi Nejin seittiinsä ja huomaa Naruton varjokloonien pyristellevän verkossa. Hän keksii samalla pelin, joka on kohtalokas Narutolle. Nejin miettiessä keinoa vapautua seitistä Kidomaru aloittaa pelinsä Ninpou, Kumo Nenkinin avulla: Kidomaru tuhoaa varjokloonit katoavat yksi toisensa jälkeen selvittääkseen, milloin hän osuisi oikeaan Narutoon. Lopuksi selviää, että alkuperäinen Naruto ei ollut seitissä. Kidomaru yrittää tiputtaa Naruton maahan ja näin tappaa hänet, mutta Neji pelastaa Naruton katkaisemalla seitin. Neji myös oli vapauttanut Kiban & Akamarun sekä Shikamarun.

Nelikon juteltua he sopivat, että Neji jää taistelemaan Kidomarua vastaan. Näin alkaa seuraava ottelu: Kidomaru VS Neji.