Jakso 116

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 22. huhtikuuta 2009 kello 11.15 – tehnyt Kytski-chan (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: {{Jakso| |id=116-117 |Esitys= 05.01.2005 |Tarina= Sasuken metsästys |Nimi="Naruto tulee tänäkin vuonna! Viileiden tyyppien kuuma taistelu! Nero villiintyy -spesiaali" |}} Uud...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
05.01.2005 Jakso 116-117
"Naruto tulee tänäkin vuonna! Viileiden tyyppien kuuma taistelu! Nero villiintyy -spesiaali"
Liittyvä tarina: Sasuken metsästys
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso116-117_yes.png

Ei
jakso116-117_no.png

Uuden Vuoden Speciaali jakso.

Synopsis

Jatkoa viime jaksosta. Neji aloitti taistelunsa Kidomarua vastaan, joka käyttää hämähäkki tyyppisä jutsuja.Neji lopettaa ottelunsa voittoo, mutta selviääkö tämä?


TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia


Pitkä kuvaus

Naruto, Kiba ja Shikamaru jättivät Nejin taistelemaan Kidomarua vastaan, sillä hän on ainoa heidän porukastaan, jolla olisi mahdollisuuksia voittoon.Kidomaru vapauttaa Juin jutsunsa ja chakran määrä nousee huimasti. Kidomaru Summonoi jättiläismäisen hämähäkin, Kyodaigumonin.

Kyodaigumon munii satoja munia, jotka kuoriutvat heti. Hämähakit hyökkäävät yhtäaikaa kohti jolloin tämä ei voi käyttää Hakkeshou Kaiteniaan. Neji saa keltaisesta kunaista vakavan haavan selkään, johon tulee kaksi lisää. Kovasta kivusta huolimatta Neji ei aio luovuttaa. Muistellessaan menneitä otteluitaan ,Kidomaru tiputtaa Kyodaigumonin Nejin päälle. Kidomaru luulee,että ottelu on ohi. Neji käyttää Jyukenia ja hämähäkki räjähtää ja tuloksena on valtava määrä tahmeaa seittiä. Nejiä kohti lenkää kunaita, jonka seurauksena tämä kaatuu maahan, kovasta kivusta johtuen.

Neji nousee jälleen ylös, sillä hän ei suostu häviämään. Kidomaru siirtyy Juin jutsun toiseen asteeseen, josta johtuen hänen ihon ja silmien väri muuttuu. Sen jälkeen hän käyttää Ninpou, Kumo Senkyu: Susakua, mutta ei saanut kunnon osumaa. Kidomaru koittaa toisen kerran, ja saa täyden osuman. Neji käyttää Kidomarua vastaan Jyukenia ottaen seitistä kiinni.Neji muistelee hänen ja Naruton välistä kamppailua.

Yllättävää kyllä Neji ei luovuttanut vieläkään vaan hyökkää Kidomarua kohti käyttäen Hakke Rokujuuyon shouta. Sen jälkeen Neji kertoo ,että hän käytti heikouttaan apuna voittoon. Neji ylistää Narutoa ja lainaa tämän sanoja: Sinä olet erilainen, kuin minä. Sinä et ole häviäjä! Kidomarun sydänmen lyönnit hiljenevät. Neji muistelee menneitä ja Konohan väkeä.Hän sanoo: "Jätän loput teille." ja hiljenee. Linnun sulka leijailee Nejin kädelle. Tämä jää maahan makaamaan liikkumattomana. Kidomarun ja Nejin ottelu päättyi Nejin voittoon, mutta selviääkö Neji vai ei?