Jakso 119

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 1. toukokuuta 2009 kello 10.56 – tehnyt Kytski-chan (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
19.01.2005 Jakso 119
"Virhe! Uusi vihollinen"
Liittyvä tarina: Sasuken metsästys
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso119_yes.png

Ei
jakso119_no.png

Synopsis

Alussa nähdään Orochimarun ja Kabuton puuhia. Kimimaro ilmestyy kuvoihin. Shikamaru aloittaa taistelunsa Tayuyaa vastaan.TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia


Pitkä kuvaus

Jakson alussa nähdään Orochimarun ruumiin vaihdos. Hän sanoo Genyuumarulle, ettei tällä ole mitään menetettävää. Kimimaro herää laitteista ja vannoo, että hän auttaisi Orochimarua, vaikka se maksaisi hänelle henkensä.

Takaisin Shikamarun ryhmän luokse. Akamaru asettelee ansoja, mutta Kiba sanoo, ettei siihe ole aikaa. Ansat toimivat mutta Sakon ja Ukon ei jää ansaan, vaan suuttuu Akamarulle, ja sitoo tämän puuhun kiinni. Kiba ehtii Akamarun luokse juuri sillä hetkellä kun ansa meinaa räjähtää. Sakon&Ukon,sekä Kiba ja Akamaru putoavat rotkoon.

Tayuyan hyökätessä Shikamaru käskee Naruton häipyä tynnyrin kanssa. Käsky on turha. Paikalle ilmestyy Narutolle ja Shikamarulle tuntematon henkilö, kun taas Tayuyalle liiankin tuttava. Henkilö on nimeltään Kimimaro. Kimimaro sai tynnyrin takaisin ja nyt Shikamaru ja Naruto ovat alkupisteessä. Tayuya on ihmeissään, miten Kimimaro voi olla elossa. Juteltuaan jonkin aikaa Tayuyan kanssa Kimimaro häipyy tynnyrin kera. Shikamaru harhautata Tayuyaa ja Naruto pääsee Kimimaron perään. Shikamaru ja Tayuya aloittavat ottelunsa.

Kuva siirtyy Orochimarun piilopaikkaan, jossa hän muistelee hetkeä, jolloin hänen kätensä tulivat käyttämättömiksi. Naruto tavoittaa Kimimaron. Narutolla katselee vihaisesti Kimimaroa punaisilla silmillään. Shikamaru varoittaa aliarvioimasta ystäviään.

Shikamaru ja Tayuya lopettavat juttelu tuokionsa ja alkavat taistella. Myös Kiba ja Akamaru aloittavat oman taistelunsa.