Jakso 134

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 1. huhtikuuta 2007 kello 13.28 – tehnyt 80.222.251.47 (keskustelu)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
11.05.2005 Jakso 134
Kyynelsateen lopputulos
Liittyvä tarina: Sasuken metsästys
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso134_yes.png

Ei
jakso134_no.png

Naruton ja Sasuken välinen ottelu päättyy tässä jaksossa

Narutolla on yllään kyuubin chakraa (näkyvä oranssi chakra näyttää yksi häntäiseltä ketulta) ja saa sen avulla huikeat voimat. Sasuke taas käyttää Orochimarulta saatua kirottua sinettiä ja hän muuttuu sen toiseen muotoon, jossa hänelle kasvaa siivet. Naruto tekee Rasenganin ja Sasuke Chidorin. Näiden yhteentörmäyksestä syntyy valtava räjähdys, jossa kummatkin osapuolet saavat fyysistä vahinkoa.

Kakashi on tulossa paikalle, mutta liian myöhään. Sasuke voitti ja räjähdyksen voimasta ilmaan noussut vesi muuttuu sateeksi. Sasuke kävelee taintuneen Naruton viereen ja katsoo häntä suoraan silmiin. Sasuken otsa-pannassa on halkeama ja hän myöntää Naruton olevan voimakas. Sasuke lähtee kävelemään poispäin ja jättää Konoha otsapantansa Naruton viereen. Matkan varrella hän muistelee mitä Itachi on sanonut: "Jos haluat oppia Mangekyo Sharinganin, sinun pitää tappaa läheisin ystäväsi". Sasuke sanoo itselleen: "minulla on oma keino hankkia voimaa"

Kakashi tuli paikalla Naruton luo, joka pikkuhiljaa virkenee. Aurinko paistaa pilvien läpi, kun Kakashi vie Naruton pois sairaalaan.

Lopussa näkyy välähdys eräästä Akatsukin jäsenestä.