Jakso 325

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 5. tammikuuta 2010 kello 21.18 – tehnyt 84.251.187.165 (keskustelu) (Ak: Uusi sivu: Jaksossa Guren päättää itse yrittää purkaa sinetin ennen kuin se on valmis. Hän onnistuu mutta kolmihäntäinen hyökkää ja ajaa Gurenin pikku saarelle. Ino Hinata Sakura ja …)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Jaksossa Guren päättää itse yrittää purkaa sinetin ennen kuin se on valmis. Hän onnistuu mutta kolmihäntäinen hyökkää ja ajaa Gurenin pikku saarelle. Ino Hinata Sakura ja Sitzune menettävät tajuntansa ja Lee ja Tenten auttavat heitä. Lopussa kolmehäntäinen yrittää hyökätä Gurenin kimppuun mutta Yuukimaru suojelee häntä hallitsemalla petoa omalla voimallaan.
Jaksossa on bonusvideo: Bonusjakson käsikirjoitus on jäänyt kiroittamatta joten Naruto Lee Tenten ja Ino yrittävät saada ajan kulumaan. Lee ehdottaa että esiteltäisiin hänen kaunista vartaloaan. Ino taas sitä että kulutettaisiin aika hänen tapaansa hurmata poikia. Tenten haluaa esitellä asekokoelmansa. Naruto haluaa säilyttää oman shownsa ja tekee kaksi varjokloonia. Niistä tuli yhtä surkeitä kuin ensimmäisessä jaksossa näytetty Bunshin no jutsu. Lopussa kun Sakura tulee paikalle hän jähmettyy ja värit katoavat.