Keskustelu:Uzumaki Naruto

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 21. kesäkuuta 2010 kello 02.05 – tehnyt Ahjteam (keskustelu | muokkaukset) (Käyttäjän 80.223.182.203 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Ahjteam tekemään versioon.)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Naruto on aika hullu, kuten minäkin. Mitä te tykkäätte tästä blondista herrasta? 8D

(Teki ensiesiintymisensä alempana) Blondi herra taitaa käydä välillä ylikierroksilla, mutta hauska heppu joka tapauksessa. Sikäli hän on perus-shounen-hahmo, että hän pitää kovasti ruuasta :D
- Nuti

Nojoo...

Omasta mielestäni siitä on tehty aika pelle noissa fillereissä, luin mangaa hieman etukäteen ja siinä se oli vähän vakavoitunut jo --AHJ 25. kesäkuuta 2006 kello 13.24 (PDT)

Naruto on aikas söpö. Vaan aika vintiömäinen välillä. 8)

Naruton kasvatus...?

Hei! Olen uusi Naruto-lukija, joka on edennyt vasta 60. mangalukuun (katsoin sitä ennen animea "Sillanrakentajan" puoliväliin asti, mutta sitten tuumin että mangaa on mukavampi seurata), mutta silti mieltäni painaa eräs kysymys: onko tiedossa, miten Naruto kasvatettiin pikkuskidinä? Tarkoitan, jotenkin olen käsittänyt, että hänen vanhempansa heittivät veivinsä ysihäntäketun kynsissä, ja peto lukittiin Pikku-Naruton sisälle, kun hän oli vaahtosammutinta pienempi... kyläläiset tuskin olivat innokkaita kasvattajia... miten siis Naruto kasvoi siihen asti, kunnes hän saattoi mennä omilleen asumaan?

- Nuti (ei vielä käyttäjänimeä wikissä)

Nutille

- Ei sisällä varsinaisia spoilereita.


Mitä sitten tulee Narutoon: Se Kagebunshin -> fail -> kagebunshin -> fail -> rasengan -> fail -> uberKyuubiform ->win on vaan niin ärsyttävän #¤%&/(&%¤#¤%&. Turha hahmo, kuolkoon pois vaan.

Naruton motto

Pientä kränää Naruton motosta: Mielestäni se päättyy "...my ninja way!", mutta erään toisen mielestä se on "...my way of the ninja!" Onko kyseessä vain erilainen käännös? Olen itse lukenut lukemattomia kertoja tuon ensimmäisen vaihtoehdon Naruton hihkaistessa mottonsa.

--Nuti 27. heinäkuuta 2008 kello 17.58 (CEST)


No samaa asiaahan nuo tarkoittavat.. Vain erilainen sanajärjestys.

Inter` 28. heinäkuuta 2008 kello 13.03 (CEST)"Naruto on aikas söpö. Vaan aika vintiömäinen välillä. 8)" Itse olen jo huomannut että siinä missä se tuntuu lopultakin päässeen aikahypyn jälkeen nk. "jiraiya-vaiheeseen" eli alkanut pervoutua, niin samalla tuntuu olevan aika paha homofobia...

http://www.onemanga.com/Naruto/330/06/

http://www.onemanga.com/Naruto/347/010/ - http://www.onemanga.com/Naruto/347/011/

Ja fillerijakso 57-58, jossa Sai yrittää kirjasta luettuaan lämmitellä pelosta säikähtelevää Narutoa ystävällisellä läheisyydellä, repäisten tämän ahdistavasti kainaloonsa, ja tämän alkaessa tuntua epäonnistuneelta kääntyy kasvot yhä lähempänä Naruton kasvoja ja - turpiin tulee että hyvä ettei turpa lähde.--80.223.185.184 11. syyskuuta 2008 kello 05.18 (UTC)

Mitä saa spoilata ja mitä ei?

En seuraa animea, joten haluaisin tietää, onko siinä paljastettu Naruton vanhempien henkilöllisyyksiä. Näin artikkelin fiksaamisen kannalta.

Tärkeämpi asia: Olen alkanut huomata, että artikkeleihin on lisätty mm. sukulaisuuksiin ja jutsulistoihin jutsuja ja sukulaisia, joita ei ole esitetty vielä animessa (myönnän, olen itsekin jatkanut tätä). Esimerkiksi tuo tieto siitä, että Naruto on Hokage n:o 4:n poika, koristaa iloisesti tuota sivua, ja Konohamarun Rasengan on myös ilmoitettu ao. poitsun sivulla. Sentään mangassa kuolleita sukulaisia on jätetty mainitsematta. Miten siis teemme? Pitäisikö meidän piilottaa hahmobokseistakin spoilerit, ja jos piilotamme, niin miten? --Nuti 16. huhtikuuta 2009 kello 09.09 (UTC)Isä on paljastettu ainakin epäsuorasti Jiraiyan toimesta, äidistä en muista. Todennäköisesti ei. Animessa mennään tällä hetkellä siinä kohtaa kun Kakuzu ja Hidan tapettiin. --AHJ 17. huhtikuuta 2009 kello 01.15 (UTC)


Okei. Minulla tuli mieleen ehdotus sille, miten hahmobokseista voisi piilottaa spoilerit. Pystyisikö tuosta spoilerilaatikosta (you know, {{s1}}{{s2}}) tekemään kavennetun version, joka mahtuisi hahmoboksin sisälle? Siihen saisi piilotettua niin uudet jutsut kuin uudet sukulaisetkin. Pystyisikö sellaisen kohtuullisella vaivalla toteuttamaan? --Nuti 17. huhtikuuta 2009 kello 05.59 (UTC)


Kokeiltu on ja se ei oikein toimi, se näytti tosi hassulta sillon kun suunnittelin tota spoileritagia. --AHJ 5. toukokuuta 2009 kello 21.59 (UTC)

PS: Lähdemerkinnät olis jees tuohon artikkeliin