Keskustelu luokasta:Roskaa

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 21. lokakuuta 2010 kello 11.56 – tehnyt 88.112.232.174 (keskustelu) (→‎Hahmo-Sari: uusi osio)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Ohje: Paina tuosta ylhäältä muokkaa sanan vierestä sitä plus merkkiä (tai klikkaa tästä), laita otsikoksi poistettavan sivun nimi, tekstiksi ehdottamasi syy poistoon ja lisää vielä allekirjoitus (allekirjoituksen koodi on ~~~~, eli neljä aaltomerkkiä)

Koska tämä wiki on sen verran pieni, emme järjestä äänestyksiä, vaan moderaattorit kylmästi poistavat tai jättävät sivut paikoilleen mikäli parhaaksi niin näkevät.

AHJ 22.11.2007


Jutsujen sinetit

Narutopedia näyttää mallia jutsujen sinetteihin

Narutopedian wikissä jutsujen sinetit on laitettu kunkin jutsun sivulle, katsokaa esimerkki vesiloharitekniikkaan tästä. Mielestäni täälläkin voisi harrastaa samaa: vie vähemmän tilaa ja sinettisarjat löytyvät näppärämmin.

Whaddya think?

EDIT: Tein malliksi kyseisen jutsun sivulle vastaavan listan.

--Nuti 5. elokuuta 2008 kello 17.20 (CEST)


Pelkästään häiritsee.. Ketä kiinnostaa lukea harkä, sika, sonni, kana plaaplaaplaa jonoa jokaisen jutsun artikkelissa? Jos se on pakko laittaa, niin alas, ei ensimmäiseksi.

Inter` 6. elokuuta 2008 kello 10.14 (CEST)


Tai sitten sen voisi lisätä malliin jollain konstilla? Huom. en ole kokenut wiki-sivujen tekijä. Loppuun voi toki lisätä... mutta yleensä jutsujen sinettisarjat ovat vain parin sinetin mittaisia, eikä kaikissa jutsuissa (esim. Rasengan) käytetä käsisinettejä. Ok, kannatan loppuun lisäämistä.

--Nuti 7. elokuuta 2008 kello 11.44 (CEST)

Hyvät käsisinetti-ihmiset, teille tiedoksi

Oletteko koskaan sattuneet kuulemaan sellaisesta sivustosta kuin Narutopedia? Sinne on merkitty lähes kaikki käsisinettisarjat jotka eri jutsuista tunnetaan. Kuvasarjoja siellä ei ole, vaan listoja (esim. Ram, Snake, Dragon, Dog), mutta sen ei pitäisi olla ongelma. Käsisinettisarjoja kun on siellä PALJON enemmän esillä kuin täällä. Tuo käsisinettisarjalista on mielestäni auttamattomasti vanhentunut. Jutsujen nimet ovat kyllä otsikoitu siellä englanniksi, mutta japanilaisiakin nimiä löytyy artikkeleista, joskin hieman eri romajisointisysteemillä kuin täällä.

--Nuti 21. toukokuuta 2009 kello 07.36 (UTC)

ounokia ja ekaa tsuchikagea ei saa poistaa

ounokia ja ekaa tsuchikagea ei saa poistaa koska oon pistäny ne ja ne on hyviä


Niissä on vain kopioituna sama teksti, mikä on jo Tsuchikage-artikkelissa.

--porottaja 24. tammikuuta 2010 kello 15.53 (EET)


perhana ei saa poistaa

Hahmo-Sari

Sivulla ei ole mitään roskaa kaikki on totta teette virheen jos poistatte sivun.Sivulle tarvitaan kuva ja lisää asioita.