Keskustelu mallineesta:Hahmot

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 24. huhtikuuta 2011 kello 06.23 – tehnyt Fador (keskustelu | muokkaukset) (Käyttäjän 184.106.97.135 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Fador tekemään versioon.)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Voisiko tätä infoboksia parannella seuraavasti:

  • Lisättäisiin kohdat "syntymäpäivä", "veriryhmä", "pituus" ja "paino" (tai ainakin nyt kaksi viimeisintä). Narutopediasta löytyy nämä tiedot lähes kaikilta mangassa esiintyneiltä hahmoilta, koska Kishimoto on kertonut ne hahmo-oppaissaan (joista on peräisin myös hahmojen iät!). Onhan nykyisessä boksissa hahmojen iät ja silmien värit.
  • Levennettäisiin boksia vaikka 50 pikselillä. Muutamilla hahmoilla on tooooosi pitkät jutsulistat, ja heidän infoboksinsa lyhenisivät melkoisesti, jos palstaa levennettäisiin pikkuisen: muutamat jutsujen nimet ym. vaativat nyt kaksi tai useamman rivin, ja pieni levennys voisi kutistaa näiden kohteiden vaatiman tilan vähempiin riveihin. Pikkuisen leveämpi boksi tuskin laittaa ketään, ja pikkuisen lyhyempi boksi olisi kiva asia. Levennys tekisi terää esimerkiksi Uchiha Sasuken artikkelille.

Tällainen ehdotus.

--Nuti 14. huhtikuuta 2009 kello 14.12 (UTC)


Veriryhmä ei ole mielestäni millään tavalla oleellista tietoa meille suomalaisille, ainoa tieto noista mikä mielestäni saattaisi edes jollakin tavalla olla kiinnostava on syntymäpäivä. Boksia ei levennetä koska se veisi silloin enemmän tilaa itse tekstialueelta, mutta ratkaisin jutsuongelman leventämällä ne kahdelle sarakkeelle.

--AHJ 14. huhtikuuta 2009 kello 23.49 (UTC)


*nyök nyök* Toimii. Mutta ainakin Sassen sivulla on jutsulitanian edellä turha ja aika ruma entteri, kun taas lopussa ei sellaista entteriä ole. Se vähän rumentaa jutsulistaa. Artikkelin kirjoittajan moka vai boksin lisäparantelun paikka?

Noista mainitsemistani tiedoista veriryhmä ei liene oleellisin, itse asiassa päin vastoin, mutta minun mielestäni kiintoisimmat tiedot ovat pituus ja paino, tai ainakin nyt pituus. Olisihan sitä kiva tietää, mitkä hahmoista ovat hujoppeja ja mitkä tappeja. Paino taas kertoisi koosta leveyssuuntaan.

--Nuti 15. huhtikuuta 2009 kello 05.44 (UTC)


Vielä yksi parannusehdotus: Voisitko myös sukulaisten nimet laittaa kahdelle sarakkeelle? Nekin muodostavat monien hahmojen kohdalla listoja. Muokkaisin itse jos osaisin...

--Nuti 20. huhtikuuta 2009 kello 12.55 (UTC)