Kibaku Nendo

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 11. syyskuuta 2009 kello 13.19 – tehnyt Porottaja (keskustelu | muokkaukset) (Kumottu muokkaus #21491, jonka teki Jaffakeksi (keskustelu) Kuka vain kuolisi helposti 10 km räjähdyksessä.)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Jutsu icon.gif Tämä sivu kuuluu Wikin taitoihin
Kibaku Nendo
KibakuNendo.jpg
Englanniksi Exploding Clay
Suomeksi Räjähtävä Savi
Luokka ei ole
Käyttötarkoitus Hyökkäys, Puolustus, Avustus
Käyttöetäisyys rajoittamaton
Tyyppi Ninjutsu, Hiden[1]
Elementti Maa
Käyttäjät Deidara

Kibaku Nendo-tekniikka käsittää Deidaran käyttämät 'Räjähtävä savi'-tekniikat. Hän jakaa ne neljään erilaiseen chakratyyppiin: C1, C2, C3 ja C4.

Chakratyypit

C1

C1-hämähäkkejä

C1 on kaikista monipuolisin ja käsittää Deidaran kaikista pienimmät saviräjähteet, joihin ei kulu paljoa chakraa. Hän pystyy myös tekemään tämän avulla linnun, joka kannattaa hänen painonsa.

C2

C2-lohikäärme

C2 - Doragon, on Deidaran jutsu, jossa hän luo savesta jättimäisen lohikäärmeen. Tämä pystyy lentämään ja luomaan suustaan, sekä hännästään kymmenittäin uusia saviräjähteitä. Deidara käytti Doragonia taistelessaan Sasukea vastaan.

C3

C3-pommi

C3 - Ohako, on jutsu, jota Deidara käytti kun taisteli Gaaraa vastaan. C3 on räjähde, johon kuluu paljon chakraa, mutta sillä pystyisi tuhoamaan kokonaisen kylän kerralla. Deidara yrittikin tuhota Sunagakuren, mutta Gaara esti hänen aikeensa menettäen hetkeksi otteensa suojaukseensa.

C4

C4-räjähteitä ilmassa

C4 - Karura, on Deidaran ehkä vaarallisin jutsu Ohakon ohella. Karuran tehdessään, Deidara räjäyttää itsestään jättimäisen kloonin, josta purkautuu räjähdyksen ohessa mikroskooppisen pieniä saviräjähteitä, jotka kulkeutuvat vastustajan kehoon räjähtäen siellä. Koska räjähteitä on miljoonia ne voivat aiheuttaa ikävää jälkeä vastustajan kehossa. Karuran pystyy ehkäisemään omistamalla Sharinganin.

C0

C0:n "musta pallo"

C0 - Kyuukyoyu Geijutsu, on Deidaran jutsu, jota hän käytti taistellessaan Sasukea vastaan. C0:ssa Deidara räjäyttää itsensä syöttämällä rintakehässään olevalle tikatulle suulle savea. Savi alkaa imeä Deidaran räjähdysherkkää chakraa samalla kun Deidaran ruumis alkaa peittyä tummiin suoniin, jotka vetäytyvät saveen. Lopulta jäljellä on enää musta pallo, joka räjähtää. Räjähdysvoima yltää kymmenen kilometrin säteelle ja on varsin voimakas.

Lähteet