Ero sivun ”Myoubokuzan” versioiden välillä

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
p
 
Rivi 1: Rivi 1:
 
{{Kartta}}
 
{{Kartta}}
 
[[Kuva:Myoubokuzan.png|thumb|right|200px|Myobokuzan]]
 
[[Kuva:Myoubokuzan.png|thumb|right|200px|Myobokuzan]]
'''Myoubokuzan''' on maa, jossa elävät ne [[Gama (eläinlaji)|sammakot]], joita [[Jiraiya]], [[Namikaze Minato]] ja [[Uzumaki Naruto]] [[Kuchiyose no jutsu|summonoivat]]. Siellä elää sekä pieniä että valtavan suuria sammakoita. Myobokuzan on kaunis ja vehreä valtakunta, jota näyttää johtavan [[Suuri sammakkoerakko]]. [[Fukasaku ja Shima]] ovat sekä vanhimpia että myös erakkoja, ja heillä tuntuu olevan vielä suurempi auktoriteetti kuin [[Gamabunta]]lla. Jotta Myoubokuzaniin pääsisi, pitäisi matkustaa kuukausia [[Konoha]]sta salaisia reittejä pitkin. Jiraiya käytti näitä salaisin reittejä matkatessaan itse lapsena Myoubokuzaniin.<ref>Mangan 376. luku</ref> {{S1}}Tai jos kykenee summonoimaan sammakkoja, on mahdollista käyttää [[Gyaku Kuchiyose no jutsu|käänteissummonointitekniikkaa]]. Naruto käytti jälkimmäistä tapaa. Myoubokuzanissa on myös sammakkojen väestörekisteri, ja sen sammakot elävät siellä syntymästä saakka kuolemaansa asti maataan kunnioittaakseen.{{S2}}
+
'''Myoubokuzan''' on maa, jossa elävät ne [[Gama (eläinlaji)|sammakot]], joita [[Jiraiya]], [[Namikaze Minato]] ja [[Uzumaki Naruto]] [[Kuchiyose no jutsu|summonoivat]]. Siellä elää sekä pieniä että valtavan suuria sammakoita. Myobokuzan on kaunis ja vehreä valtakunta, jota näyttää johtavan [[Suuri sammakkoerakko]]. [[Fukasaku ja Shima]] ovat sekä vanhimpia että myös erakkoja, ja heillä tuntuu olevan vielä suurempi auktoriteetti kuin [[Gamabunta]]lla. Jotta Myoubokuzaniin pääsisi, pitäisi matkustaa kuukausia [[Konoha]]sta salaisia reittejä pitkin. Jiraiya käytti näitä salaisin reittejä matkatessaan itse lapsena Myoubokuzaniin.<ref>Mangan 376. luku</ref> Tai jos kykenee summonoimaan sammakkoja, on mahdollista käyttää [[Gyaku Kuchiyose no jutsu|käänteissummonointitekniikkaa]]. Naruto käytti jälkimmäistä tapaa. Myoubokuzanissa on myös sammakkojen väestörekisteri, ja sen sammakot elävät siellä syntymästä saakka kuolemaansa asti maataan kunnioittaakseen.
  
 
==Senjutsu==
 
==Senjutsu==
Muutamat Myoubokuzanin asukeista osaavat käyttää [[senjutsu]]a eli kerätä luontoenergiaa. Myoubokuzanissa on myös siunattu lähde, josta pulppuaa erityistä öljyä, joka vetää luontoenergiaa puoleensa. {{S1}}Jos kuitenkin öljyä joutuu sellaisen ihmisen päälle, joka ei osaa pysyä tyystin paikoillaan, hän muuttuu sammakoksi ja lopulta kiveksi. Lähteen ympärillä onkin patsaita niistä senjutsua yrittäneistä sammakoista ja ihmisistä, jotka ovat kuitenkin epäonnistuneet yrityksissään. Patsaita kunnioitetaan arvokkaasti.{{S2}}
+
Muutamat Myoubokuzanin asukeista osaavat käyttää [[senjutsu]]a eli kerätä luontoenergiaa. Myoubokuzanissa on myös siunattu lähde, josta pulppuaa erityistä öljyä, joka vetää luontoenergiaa puoleensa. Jos kuitenkin öljyä joutuu sellaisen ihmisen päälle, joka ei osaa pysyä tyystin paikoillaan, hän muuttuu sammakoksi ja lopulta kiveksi. Lähteen ympärillä onkin patsaita niistä senjutsua yrittäneistä sammakoista ja ihmisistä, jotka ovat kuitenkin epäonnistuneet yrityksissään. Patsaita kunnioitetaan arvokkaasti.
  
 
==Lähteet==
 
==Lähteet==
 
* [http://naruto.wikia.com/wiki/Myobokuzan Narutopedia]
 
* [http://naruto.wikia.com/wiki/Myobokuzan Narutopedia]
 
<references />
 
<references />

Nykyinen versio 8. toukokuuta 2010 kello 00.24

Kartta ikoni.gif Tämä sivu kuuluu Wikin kartastoon
Myobokuzan

Myoubokuzan on maa, jossa elävät ne sammakot, joita Jiraiya, Namikaze Minato ja Uzumaki Naruto summonoivat. Siellä elää sekä pieniä että valtavan suuria sammakoita. Myobokuzan on kaunis ja vehreä valtakunta, jota näyttää johtavan Suuri sammakkoerakko. Fukasaku ja Shima ovat sekä vanhimpia että myös erakkoja, ja heillä tuntuu olevan vielä suurempi auktoriteetti kuin Gamabuntalla. Jotta Myoubokuzaniin pääsisi, pitäisi matkustaa kuukausia Konohasta salaisia reittejä pitkin. Jiraiya käytti näitä salaisin reittejä matkatessaan itse lapsena Myoubokuzaniin.[1] Tai jos kykenee summonoimaan sammakkoja, on mahdollista käyttää käänteissummonointitekniikkaa. Naruto käytti jälkimmäistä tapaa. Myoubokuzanissa on myös sammakkojen väestörekisteri, ja sen sammakot elävät siellä syntymästä saakka kuolemaansa asti maataan kunnioittaakseen.

Senjutsu

Muutamat Myoubokuzanin asukeista osaavat käyttää senjutsua eli kerätä luontoenergiaa. Myoubokuzanissa on myös siunattu lähde, josta pulppuaa erityistä öljyä, joka vetää luontoenergiaa puoleensa. Jos kuitenkin öljyä joutuu sellaisen ihmisen päälle, joka ei osaa pysyä tyystin paikoillaan, hän muuttuu sammakoksi ja lopulta kiveksi. Lähteen ympärillä onkin patsaita niistä senjutsua yrittäneistä sammakoista ja ihmisistä, jotka ovat kuitenkin epäonnistuneet yrityksissään. Patsaita kunnioitetaan arvokkaasti.

Lähteet

  1. Mangan 376. luku