Sanshoku no Gan'yaku

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 18. elokuuta 2009 kello 04.43 – tehnyt Nuti (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Aseet-ikoni.png Tämä sivu kuuluu Wikin aseisiin
Kolmiväripillerit rasiassaan

Kolme värillistä pilleriä eli Akimichi-pillerit (jap. Sanshoku no Gan'yaku, eng. Three Colored Pills) on Akimichi-klaanin salainen lääke. Nimensä mukaisesti pillereitä on kolme ja ne kaikki ovat eri värisiä: ensimmäinen niistä on vihreä Pinaattipilleri (Hourengan), toinen on keltainen Currypilleri (Kareegan) ja kolmas punainen Chilipilleri (Tongarashigan). Pillerit valmistetaan nimiensä mukaisesti pinaatista, currysta ja chilistä, ja ne sisältävät näitä aineita erittäin tiivistetyssä muodossa. Kolmiväriset pillerit muistuttavat hyvinkin paljon Kiban käyttämiä sotilaspillereitä, mutta ne ovat huomattavasti tehokkaampia.

Pillerit muuttavat vauhdilla käyttäjänsä rasvakudosta chakraksi ja antavat näin käyttäjälleen moninkertaiset määrät voimia. Niitä ei ole kuitenkaan turvallista käyttää, sillä pikalaihtuminen rasittaa ja myrkyttää kehoa valtavasti. Esimerkiksi syötyään vihreän pillerin käyttäjä saa jo merkittäviä kipuja ja syötyään satakertaiset voimat antavan punaisen pillerin on hänellä erittäin suuri mahdollisuus kuolla. Kolmatta pilleriä käytettäessä käyttäjä laihtuu olennaisesti ja hänen selkäänsä kasvaa perhosen siipiä muistuttavat chakrasiivet.

Nara-klaani on tehnyt uraauurtavaa tutkimusta Akimichi-klaanin pillereistä, ja Nara-klaanin tietouden avulla Tsunaden onnistui kehittää lääke, jolla hän paransi Akimichi Choujin, kun tämä oli käyttänyt kaikki kolme pilleriä taistellessaan Jiroboa vastaan.

Lähteet