Choujuurou

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Underconstruction.png Tästä artikkelista puuttuu kuva.
Voit auttaa Wikin laajenemista lisäämällä aiheeseen liittyvän kuvan. Muita muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta
Choujuurou
Choujuurou.png
© Masashi Kishimoto
Ikä (Naruto):
Ikä (Shippuuden):
Sukupuoli: Mies
Silmien väri:
Ninja-arvo: Kiri no Shinobigatana Nananin Shuu
Elementti:
Ensi-esiintyminen:
Viimeinen esiintyminen:

Choujuurou on Kiri no Shinobigatana Nananin Shuun jäsen. Hän ja Ao valittiin saattamaan Mizukagea Kagejen kokoukseen.

Ulkonäkö

Choujuuroulla on haimaiset hampaat kuten monilla muillakin Kiri no Shinobigatana Nananin Shuun jäsenillä. Hänellä on raidallinen paita ja maastokuvioisen housut, mistä tulee mielen Zabuzan ensiesiintymisessään käyttämän asun design. Lisäksi hänellä on paksusankaiset silmälasit joihin on näemmä yhdistetty kuulosuojaimet tai korvakuulokkeet.

Choujuurou-2.jpg

Luonne

Choujuurou on ujo ja häneltä puuttuu luottamusta omiin kykyihinsä. Hän näyttää olevan ihastunut nykyiseen Mizukageen.

Osa II

Kagejen kokous

Choujuurou valittiin Aon kanssa saattamaan Mizukagea Kagejen kokoukseen. Lähdön aikana Ao moittii Choujuurouta tämän epäröinnistä.

Matkustettuaan vähän aikaa, ryhmä pysähtyi majataloon syömään ja lepäämään. Majatalossa Ao alkaa taas moittia Choujuurouta ja alkaa puhua ajoista jolloin hän oli nuori, jolloin Mizukage että Choujuurou sanovat Aolle Neljännen Mizukagen aikojen olevan ohi. Tämän jälkeen Ao komentaa Choujuurou tilaamaan ruokaa, koska hänen olisi pitänyt jo tilata, mutta ei osannut päättää mitä ottaisi.

Kun ryhmä saapuu Raudan maahan, ja Kaget aloittavat kokouksensa, Choujuurou jää Aon kanssa seuraamaan kokousta. Kun Raikage rikkoo vihoissaan pöytää, Choujuurou tulee muiden tavoin suojelemaan omaa suojeltavaansa, eli Mizukagea. Kun välikohtaus on ohi, Choujuurou palaa takaisin "katsomoon". Myöhemmin, kun Ao huomaa Byakuganilla, että Danzoun oikea käsi ja piilossa oleva Sharingansilmä kuulivat Uchiha Shisuille, hän varoittaa Choujuurouta ja kehoittaa valmistautumaan taisteluun. Kun Zetsu ilmestyy lattiasta, Choujuurou menee Aon kanssa suojelemaan Mizukagea.

Taidot

Choujuuroun miekka on nimeltään Hiramekarei ja se on mitä luultavammin kaksi miekkaa, jotka ovat liitetty toisiinsa nunchakun tavoin, tai vain yksi, jossa on kaksi kädensijaa. Miekka on siteiden sisässä aivan kuten Hoshigaki Kisamen Samehada. Choujuuroun miekan kyvyistä ei tiedetä toistaiseksi mitään, mutta miekka on ainakin todella raskas, sillä Choujuurou väsyi pelkästä sen kantamisesta selässä.

Triviaa

  • Choujuurou on tähän mennessä esitellyistä Kiri no Shinobigatana Nananin Shuun jäsenistä ainoa, joka ei ole Nukenin.

Lähteet