Elokuva 001

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Underconstruction.png Artikkelin tiedot vaativat tarkistusta.
Tarkempia tietoja saattaa olla tarkistuslistassa.
Moppi.gif Artikkeli kaipaa siivousta
Asiasta saattaa löytyä lisää täällä

Synopsis

Pelastakaa Lumi Prinsessa

Team 7 lähtee elokuvatähti Prinsessa Fuun henkivartijaksi lumimaahan

Lumiprinsessan pelastus

Team 7 eli Naruto, Sasuke ja Sakura ovat Kakashin käskystä katsoneet elokuvan prinsessa Fuunin seikkailut ja aiheuttaneet mellakan elokuvateatterissa. Yllättäen elokuvan päänäyttelijä Fujikaze Yukie ilmaantuu Konohaan Naruton, Sakuran ja Sasuken odottessa Kakashia. Kolmikko luulee näyttelijän olevan pulassa, koska tämä ratsastaa karkuun samaa sotilasjoukkoa kuin elokuvassakin. Enempää ihmettelemättä he auttavat Yukien karkuun ja sitovat sotilaat ja heidän komentajanasa. Kakashi ilmestyy paikalla. Komentaja Sandaiyuu paljastuu manageriksi ja seuraavan A-luokan tehtävän asiakkaaksi. Yukie oli taas karannut ja muut näyttelijät yrittivät saada hänet kiinni, koska tämä ei saisi karata kun elokuvalle kuvataan jatko-osaa, eikä Yukieta voi korvata keneelläkään muulla.

Naruto haluaa tehdä lähempää tuttavuutta Yukien kanssa, mutta Yukie ei ole yhtä avoin Narutoa kohtaan ja lähtee hevosensa kanssa pois Naruton luota. Naruto ei luovuta, vaan juoksee hevosen perään. Yukie ei saa Narutoa karistettua kannoiltaan vaikka ratsastaa täyttä vauhtia. Naruto hyppää myös Yukien ratsun selkään ja he ratsastavat hurjaa vauhtia kylän läpi, jossa ajaa melkein tietä ylittävien lapsien päälle. Lapset tunnistavat näyttelijän heti ja pyytävät nimikirjoitusta. Yukie kieltäytyy kirjoittamasta nimeään paperiin, koska sanoo sen olevan turhaa ja sanoo lasten jättävän sen pölyyntymään jonnekin. Jatko-osa kuvataan Lumimaassa ja paljastuu, että Kakashilla ja Yukiella on yhteinen menneisyys.

Ohjaaja ja näyttelijät paljastavat, että Yukie on aivan eri ihminen silloin kun häntä ei kuvata. Hänellä ei ole mitään motivaatiota eikä kunnianhimoa. Kun taas filmi pyörii, hän on täynnä eloa. Yukie oli alkanut karkailla silloin kun hän sai tietää että jatko-osa kuvataan Lumimaassa, vaikka hänen muistinsa ei ole kirkas, hän muistaa pieniä osia kauheista tapahtumista hänen lapsuudessaan.

Naruto varjostaa edelleen Yukieta. Yukien onneksi Naruto ei ole paras varjostamaan ja Yukie huomaa hänet helposti. Yukie yrittää juosten karkuun, mutta joutuu umpikujaan ja Naruto on askeleen häntä edellä. Naruto vaatii nimikirjoitusta ja luovuttanut Yukie kirjoittaa sen hänelle. Naruto jää kuitenkin tuijottamaan Yukien kaulakorua ja Yukie käyttää Narutoon "perverssikarkottimeksi" kutsumaansa suihketta, joka on kätketty hänen korvakoruunsa. Naruto kaatuu lankkukasaan ja jää niiden alle. Yukie repii kirjoittamansa nimikirjoituksen ja pääsee karkuun.

Naruto löytää Yukien baarista täysin humalassa juomassa sakea. Sandaiyuu, Sakura, Sasuke ja Kakashi tulevat sinne kanssa. Yukie kieltäytyy lähtemästä Lumimaahan. Sandayuu vaipuu epätoivoon, mutta Yukie ei suostu siltikään tulemaan. Kakashi tarjoaa auttavan kätensä ja tainnuttaa Yukien Sharinganilla.

Underconstruction.png Artikkelin sisältö on puutteellinen
Voit auttaa Wikin laajenemista tarkentamalla artikkelia. Artikkelin muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta

Toisaalla Yukien isän veljen Dotoun vakooja kertoo Yukiesta Dotoulle. Dotou tietää Yukiesta enemmän kuin tämä itse ja on Yukien setä. Fujikaze Yukie onkin oikealta nimeltään Kazahana Koyuki. Dotou on Yukien kaulakorun, Hexagonal kristallin perässä koska sillä saa avattua aarteen Lumimaassa. Team 7 saa vastaansa Lumimaan vahvimmat ninjat, joilla on chakrahaarniskat, eli pitkälle kehittyneellä teknologialla tehdyt chakraa käyttävät suojukset.

Yukie näkee unta menneisyydestään, jossa hän viimeksi tapasi isänsä ennen kauheaa tulipaloa. Hän on Lumimaan prinsessa ja hänen isänsä oli silloinen hallitsija. Isä antaa Yukielle, eli Koyukille, Hexagonal kristallin. Yukie herää Lumimaahan vievästä laivasta. Hän on raivoissaan. Naruto ei enää pidäkkään Yukiesta. Tiimi 7 saa seurata laivassa kuvattavia kohtauksia. Naruto ja Sakura seuraavat haltioissaa Yukien taidonnäytöstä, mutta hohdokas ihailu romahtaa kun Sandaiyuun pitää laittaa Yukielle silmätippoja, koska tämä ei osaa itkeä.

Laivan kurssiin osuu iso jäävuori, mutta ohjaajaa ei pidä sitä ongelmana vaan kiertotienä ja päättää kuvata elokuvan siellä. Kesken kuvausten tulee räjähdys ja lumininjat hyökkäävät. Fubuki ja Mizero yrittävät kidnapata prinsessa Koyukin, kun taas heidän johtajansa Rouga Nadare hyökkää Kakashin kimppuun. Sasukelle, Sakuralle ja Narutolle jää tehtäväksi suojella prinsessaa sillä aikaa, kun Kakashi taistelee Nadaren kanssa. Naisninja käyttää jäätävää Hyouton Tsubame Fubuki-tekniikkaa (Ice element, swallow attack) Sasukeen joka sulattaa sen tulijutsulla. Sasuken tulihyökkäys saa aikaan Koyukin muistin palautumisen ja hän muistaa tulipalon jossa hänen kotinsa ja kaikki hänen rakkaansa paloivat. Koyuki ei lähde takaisin laivalle, koska kauhun kangistamana päättää haluavansa kuolla. Naisninja yrittää taas jäädyttää Sasuken Hyouro no jutsulla (Ice Prison Technique), johon Sasuke vastaa taas tulella. Massiivisen kokoinen miesninja, jolla on robottikäsi, hyökkää Naruton kimppuun. Naruto joutuu jyrätyksi ja Kakashi ryntää auttamaan. Kakashi hyökkää miesninjan kimppuun sivusta Suiryuudan no jutsulla (Water element, water dragon blast tecnique) ja onnistuu kaatamaan tämän. Sillä välin ohjaaja haluaa nämä taistelut välttämättä elokuvaan, vaikka henki menisi.

[[Uzumaki Naruto|Naruto vapauttaa demoniketun voimansa ja pysäyttää vahvan miesninjan pelkillä käsillään. Kakashi on pelastanut Koyukin ennenkin, tulipalosta jossa Koyukin isä kuoli. Kakashin karatessa Nadarelta, Nadare tekee hoyuton, itsukaku Hakuegei (ice element, one horned whale) ja hajoittaa jäävuoren kahteen osaan. Kakashi kopioi tämän tekniikan ja toistaa sen. Nadare tekee sen uudelleen ja kaksi isoa valkoista valasta murkaa jäävuoren alleen.

Kaikki pääsevät ehjin nahoin takaisin laivaan. Sandaiyuu kertoo Kakashille oikean syyn, miksi haluaa saada prinseessa Koyukin takaisin Lumimaahan. Hän uskoo Koyukin pystyvän tuomaan kevään lumimaan ikuiseen talveen. Dotou oli yrittänyt ottaa vallan, mutta ei ole päässyt aarteeseen käsiksi.

Koyuki karkaa jälleen, mutta Naruto kuitenkin löytää hänet ja kantaa takaisin kuvausryhmän luo. Matkalla kuitenkin Naruto tutustuu itselleen aivan uuteen asiaan, junaan. Dotou ninjoineen hyökkää kuvausryhmän kimppuun. Sandaiyuu lähtee hakemaan apua. Sandaiyuu palaa mukanaan armeijallinen miehiä. He ryntäävät katanat kädessä urheasti kohti Dotoun junaa. Junan seinät avautuvat ja niiden alta paljastuu eräänalinen heittopanli. Sarja tuulella miljoonat kunait lentävät sotilaita päin, eikä kukaan heistä ei jää henkiin. Sasuke, Sakura ja Kakashi ajavat junan pois heittelemällä pommeja ja aiheuttamalla lumivyöryn. Sandaiyuu pyytää viimeisenä toiveenaan Koyukita olemaan itkemättä kun hän kuolee. Koyukille se ei ole ongelma, koska hän ei osaa itkeä.

Dotou kidnappaa Koyukin tiimi 7:n nenän edestä. Naruto onnistuu pääsemään samaan alukseen varjokloonien avulla. Koyuki antaa kristallin Dotoulle, mutta se onkin väärennös, jonka Kakashi oli vaihtanut oikean tilalle. Naruto vangitaan ja hänelle laitetaan chakraa kontrolloiva laite, joka imee chakran pois kokonaan. Naruto ja Koyuki laitetaan tyrmään. Naruto saa joitain heräämään Koyukin sisällä. Kakashi, Sasuke ja Sakura saapuvat pelastamaan heitä. Sillä välin Naruto oli onnistunut pääsemään ulos tyrmästä ilman chakraansa. Kakashi poimii heidät mukaansa ja he ryntäävät suureen saliin jossa Dotou odottaa heitä. Koyuki juoksee Dotoun luo ja ojentaa Kakashin antaman kristallin Dotoulle. Sitten Koyuki työntää Sandaiyuun pienen katanan Dotoun rintakehään ja tippuu alas valtaistuin korokkeelta. Dotou riisuu viittansa ja sen alta paljastuu haarniska ja hän on vahingoittumaton. Dotou nappaa tajuissaan olevan prinsessan mukaan ja romauttaa rakennuksen. Naruto heittää köyden Koyukille ja pääsee näin mukaan. Dotou kuitenkin katkaisee köyden ja Naruto tippuu montakymmentä metriä alas metsään jossa kuvausryhmä kannustaa häntä jatkamaan.

Underconstruction.png Artikkelin sisältö on puutteellinen
Voit auttaa Wikin laajenemista tarkentamalla artikkelia. Artikkelin muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta
Underconstruction.png Tästä artikkelista puuttuu linkitykset.
Voit auttaa Wikin laajenemista lisäämällä artikkeliin linkit. Artikkelin muita muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta

Dotou vie kristallin ja Koyukin heidän suksunsa aarteen luo, joka avautuu kun generaattoriin laitetaan kristalli. Dotou pettyy aarteeseen, se ei olekkaan ase niin kuin hän oli olettanut. Sillä aikaa Sasuke, Sakura ja Kakashi keksivät keinon tuhota chakra haarniskan. Heidän täytyy rikkoa symboli haarniskan selässä tai rinnassa.

Kazahana suvun aarre on kevät. Dotou on suunniltaan. Naruto hyökkää tämän kimppuun ilman chakraa ja joutuu veden varaan. Hän pyytää demoni ketulta chakraa ja pääsee eroon chakraa imevästä laitteesta. Sasuke yrittää rikkoa Dotoun symbolin Chidorilla mutta ei saa siihen kuin halkeaman ja menettää tajunsa. Naruto on täysissä voimissaan ja raivoissaan hyökkää Dotoun kimppuun seitsemän värisellä chakralla (jonka piti olla vain myytti) vahvistetulla Rasengan:illa. Dotou ei hedi tehdä mitään ja pian lentääkin päin laaksoon rakennetun generaattorin panelia.

Talvi sulaa pois ja tilalle tulee kevät. Lumi maata aletaan kutsua kevät maaksi ja Koyukista tulee kuningatar, mutta hän aikoo silti jatkaa näyttelijänä. Hän on taas oma itsensä. Narutokin saa oman nimikirjoituksensa ja yhteiskuvan Sasuken kautta. Yhteiskuva oli otettu silloin kun Naruto makasi sairaalassa tajuttomana Dotoun kukistamisesta.

Triviaa