Hanzou

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Hanzou
Hanzou.jpg
© Masashi Kishimoto
Ikä (Naruto):
Ikä (Shippuuden): Tuntematon (kuollut)
Sukupuoli: Mies
Silmien väri:
Ninja-arvo: Aiemmin kylänjohtaja
Elementti:
Ensi-esiintyminen:
Viimeinen esiintyminen:

Hanzou, joka tunnettiin myös nimellä Sanshouuo no Hanzou (suom. Salamanterin Hanzou) oli legendaarinen ninja ja entinen Sadekylän johtaja. Hän oli erittäin turvallisuudentuntoinen; häntä vartioitiin joka hetki, ja hän vaati tarkistuttaa perusteellisesti jokaisen joka tahtoi nähdä hänet.

Elämäkerta

Hanzou tuli kuuluisaksi Toisen Suuren Ninjasodan aikoihin. Hänen kyvyistään ei tiedetä juuri muuta kuin se, että hän ratsastaa jättiläissalamanterin (luultavasti summonin) pään päällä ja oli niin vahva, että hänestä oli taistelemaan aikoinaan joka Sannineja vastaan. Tämän kuuluisan taistelun jälkeen Hanzou oli niin vaikuttunut Sanninien taidoista, että hän salli heidän lähteä jos he hyväksyisivät arvonimekseen "Konohan kolme legendaarista ninjaa" (jap. Densetsu no Sannin). Hän siis oli vastuussa kolmikon nimeämisestä. Koska Hanzou kykeni päihittämään kolmikon helposti, hän on helposti kage-tasoa. Hän oli niin vahva, että Jiraiya suorastaan järkyttyi kuullessaan, että Painin oli onnistunut tappaa hänet.

Taidot

Vaikka Hanzoun kyvyt ovat pääasiassa tuntemattomat, hänen tiedetään olleen yksi aikansa vahvimmista ninjoista. Hänen tavaramerkkitaitonsa on summonoida jättiläissalamanteri avukseen taisteluun. Taistellessaan salamanterinsa vierellä Hanzou oli niin vahva, että hänen onnistui helposti jyrätä Sanninit.

Triviaa

  • Hanzou on mahdollisesti nimetty kuuluisan samurain ja mahdollisen ninjan, Hattori Hanzoun, mukaan.
  • Masashi Kishimoton kirjoittamien hahmo-oppaiden mukaan Hanzou oli 177 cm pitkä ja painoi 58,6 kg. Hänen syntymäpäivänsä oli 12. päivä helmikuuta ja veriryhmä A.
  • Hanzoun silmät muistuttavat Kakuzun silmiä.

Lähteet