Jakso 002

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
10.10.2002 Jakso 002
Nimeni on Konohamaru
Liittyvä tarina: Sarjan esittely
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso002_yes.png

Ei
jakso002_no.png

Synopsis

Jaksossa esitellään uusi hahmo nimeltään Konohamaru. Jakso vastaa tapahtumiltaan mangan lukua 2.

Pitkä juoniesittely

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

Tässä jaksossa lähinnä esitellään uusi hahmo, pikkupoika nimeltään Konohamaru. Jakso alkaa, kun Naruto otattaa itsestään kuvan "ninjapassia" varten. Hokagen ja Naruton keskustellessa paikalle iskee Konohamaru, joka käskee Kolmatta taistelemaan häntä vastaan. Yhtäkkiä hän kompastuu ja kaatuu lattialle. Konohamarun yksityisopettaja, Ebisu, tulee kauhistellen paikalle, ja Konohamaru alkaa syyttää Narutoa ansan asettamisesta. Kahakassa selviää, että Konohamaru on Kolmannen pojanpoika. Naruto häipyy lyötyään Konohamarua. Ebisu saarnaa Konohamarulle osaavansa asiat. Hän painottaa samalla olevansa paras oikotie Hokagen asemaan - vain huomatakseen Konohamarun olevan jo häipynyt paikalta.

Naruton kävellessä pitkin katua hän huomaa oudon mytyn maassa. Se on Konohamaru varjostamassa häntä. Tietysti Naruton kaltainen "eliittininja" huomaa tempun heti, ja Konohamaru kerjääkin häneltä opetusta. Pojat alkavat harjoitella Oiroke no jutsua katselemalla aikuisten lehtiä ja hakeutumalla kylpylän puolelle. Samaan aikaan rankan harjoittelun kanssa kuva siirtyy Ebisuun, jolla on vaikeuksia löytää poikia.

Konohamaru selittää, miksi hän haluaa niin kovasti Hokageksi ja saa Narutolta uuden saarnan. Sillä välin Iruka käy toisen Naruton menneisyydestä kertovan keskustelun Kolmannen kanssa. Lopulta Ebisu löytää pojat ja pyytää Konohamarua kotiin. Konohamaru kieltäytyy oppimansa Oiroke no jutsun kera. Ebisu kauhistuu. Hän vaatii Konohamarua kotiin heti paikalla. Sillä hetkellä Naruto käyttää kiellettyä Kage Bunshin no jutsuaan, ja ninjat valmistautuvat taistelemaan. Mutta yhtäkkiä Ebisun onkin saartanut lauma alastomia naisia! Hän kaatuu maahan järkytyksestä, ja Naruto röyhistelee rintaansa keksimänsä Harem no jutsun kanssa.

Naruto kertoo vielä kerran Konohamarulle, että Hokageksi tuleminen ei todellakaan ole helppoa ja siihen ei löydy oikoteitä. Pojat päättävät tästä edespäin taistella Hokagen nimestä.