Jakso 005

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
31.10.2002 Jakso 005
Epäonnistuminen? Kakashin lopullinen päätös
Liittyvä tarina: Sarjan esittely
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso005_yes.png

Ei
jakso005_no.png

Synopsis

Naruto, Sakura ja Sasuke tekevät parhaansa saadakseen kellot Kakashilta, joka antaa heille kunnon opetuksen

Pitkä juoniesittely

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

Naruton jäätyä ansaan ja Kakashin läksyttäessä häntä Sasuke huomaa tilaisuutensa hyökätä Kakashin kimppuun. Sasuke kuitenkin epäonnistuu ja vaihtaa piilopaikkaansa. Sakurakin saa kokea Kakashin taitoja järisyttävällä tavalla ja pyörtyy. Lopulta Kakashi ja Sasuke taistelevat vastakkain, ja tällä kertaa Kakashi yllättyy nuoren ninjan taidoista, mutta voittaa tämän silti.

Sillä aikaa Sakura herää ja ihmettelee tapahtunutta, ja Naruto keksii jotain omasta mielestään ällistyttävää. Kakashin hoidettua Sasuke, hän yllättää Naruton, ja samalla Sakura tulee paikkaan, jossa Sasuke on ja kokee elämänsä järkytyksen. Sasuken herätettyä Sakura, molemmat huomaavat keskipäivän koittaneen ja palaavat sovittuun paikkaan, jossa Naruto on sidottu puuhun. Kakashi sanoo, että heidän kaikkien kolmen tulisi lopettaa ninjaksi yrittäminen.

Sillä aikaa Hokage ja Iruka jatkavat keskusteluaan Kakashista teen äärellä.

Kakashi selittää heille, miksi heistä ei voi tulla ninjoja ja miksi he ovat ryhmissä. Kakashi antaa kunnon opetuksen kolmikolle, jotka hämmentyvät hänen puheistaan ja saavat tietää jotain surullista opettajastaan. Tämän jälkeen hän antaa heille vielä yhden mahdollisuuden lounaan jälkeen. Hän myös käskee Sakuran ja Sasuken syödä, antamatta Narutolle ollenkaan, tai heidät hylättäisiin.

Hokage ilmoittaa sillä aikaa Irukalle, ettei tämä vihaisi Kakashia, kävi harjoituksissa miten vain. Sasuke ja Sakura alkavat syödä, samalla kun Naruto väittää pärjäävänsä ilman ruokaa. Sasuke tekee jotain hämmentävää eli antaa ruokansa Narutolle ja Sakura toimii samaten, mutta Kakashi saa heidät kiinni itse teosta ja aiheuttaa kolmikolle suorastaan shokin.