Jakso 019

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
13.02.2003 Jakso 019
Zabusa hälvenee lumeen
Liittyvä tarina: Sillanrakentaja
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso019_yes.png

Ei
jakso019_no.png

Synopsis

Gatou ilmestyy sillalle lopettamaan taistelun

Pitkä kuvaus

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

Gatou pysäyttää Kakashin ja Zabuzan taistelun. Gatou menee kuolleen Hakun ruumiin äärelle ja häpäisee hänet potkaisemalla hänen päähän. Naruto on tuohtunut ja ihmettelee Zabuzan viileää käytöstä. Lopulta Zabuza pyytää Narutolta kunaita lainaksi ja hyökkää kunai suussaan Gatohia kohti, joka taas perääntyy ja käskee palkkaamiaan ninjoja hyökkäämään hänen kimppuunsa. Zabuza antaa kaikkensa ja tappaa niin monta ninjaa tieltään kuin ehtii. Saamistaan iskuista huolimatta Zabuza pääsee Gatouhun käsiksi ja tappaa tämän, mutta saa itsekin kuolettavia iskuja Gatoun palkkaamilta ninjoilta.

Sillä aikaa Sakura kokee ilon hetken, kun Sasuke onkin elossa. Palkatut ninjat päättävät hyökätä kostoksi kaupunkiin ja ryöstää sen, mutta kaupunkilaiset ja Inari saapuvat paikalle. Naruton ja Kakashin avustuksella kaupunkilaiset häätävät ninjaryhmän. Zabuza pyytää Kakashia täyttämään viimeisen toiveensa ja Kakashi tekee sen mielihyvin. Taivaalta alkaa sataa lunta. Kakashi, Naruto, Sasuke ja Sakura hautaavat Zabuzan ja Hakun.

Sillan valmistuttua Tazuna nimeää sen "Mahtavaksi Naruton sillaksi". Tiimi seitsemän tehtävä on suoritettu ja he lähtevät takaisin kotiin.