Jakso 037

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
11.06.2003 Jakso 037
Toinen karsinta alkaa! Yhdeksän parasta tulokasta, asettukaa riviin!
Liittyvä tarina: Chuunintesti
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso037_yes.png

Ei
jakso037_no.png

Synopsis

Sankarimme saapuvat tornille. Kääröjen salaisuus selviää. Kolmas Koe alkaa!

Pitkä kuvaus

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

Naruto, Sakura ja Sasuke ovat saapuneet tornille. Astuttuaan sisään ovesta huomaavat he seinällä tekstin, jossa on aukkoja. Taivaan ja Maan kääröt avataan. Sasuke älyää kääröt summonointikääröiksi.

Kääröjen aiheuttamasta savusta astuu esiin Iruka-sensei. Sankarimme hämmästyvät, ja ihmettelevät mitä oikein on meneillään. Iruka kertoo heille, että toisen kokeen tehtävänä oli testata heidän tehtävänsuoritus-kykyään. Jos he olisivat avanneet kääröt tehtävän aikana, olisi heidät tainnutettu toisen kokeen loppumiseen asti.

Sakura kysyy seinällä olevan tekstin merkitystä, koska he eivät ymmärtäneet sitä saapuessaan huoneeseen. Iruka kertoo Hokagen sanoneen, "Jollei sinulla ole Taivasta, joka kuvastaa ihmisen viisautta, ja Maata, joka kuvastaa ruumista ja voimaa, et voi pärjätä. Kun hallitset molemmat, tulee vaarallisestakin tehtävästä turvallinen". Hän kertoo myös, että Chuunin on komentaja, jonka täytyy aina pitää mielessään tiedon ja voiman tärkeys.

Irukan flashback
Iruka seisoo Ankon työpöydän ääressä ja sanoo hänelle: "Tunnen heidän kykynsä parhaiten. Jos he eivät selviä, haluan olla se, joka sen heille kertoo!" Anko vastaa: "Jos kerran olet niin nirso tässä asiassa niin jätän tämän joukkueen sinulle. Mutta en voi uskoa että haluat olla se, jota tullaan vihaamaan." Iruka kiittää. Anko ihmettelee, miksi Iruka on niin kiinnostunut Kakashin oppilaista, koska jos Kakashi on heitä suositellut, ainakin hänellä on korkeat odotukset heitä kohtaan.

Kakashi tulee huoneeseen ja sanoo Irukalle: "Älä puutu tähän! He eivät ole enää oppilaitasi. He ovat minun komennuksessani nyt". Iruka myöntää hiljaa mielessään Kakashin tuntevan ryhmänsä kyvyt parhaiten.

(samaan aikaan toisaalla)

Anko, Kotetsu ja Izumo ovat Hokagen puheilla. He keskustelevat Orochimarusta. Kotetsu ja Izumo ihmettelevät miksi Orochimaru on palannut kylään.

Ankon flashback
Orochimaru: "On yksi poika, kenet haluaisin. Hän kantaa Uchihan-klaanin kykyjä". Anko ymmärtää Orochimarun puhuvan Sasukesta.

Hokage ymmärtää Orochimarun palanneen Sasuken takia. Ankolle ilmoitetaan että 21 kokelasta on selvittänyt kokeen toisen vaiheen ja että sääntöjen mukaisesti on järjestettävä viiden vuoden tauon jälkeen välikarsinnat. Toinen koe on päätynyt. Hokage sanoo Ankolle, että kokeita on joka tapauksessa jatkettava. Orochimarun liikkeitä on kuitenkin pidettävä silmällä.

Tornin areenalla:
21 semifinalistia ovat kaikki saapuneet. Gai kehuu pilke silmäkulmassa Kakashin joukkuetta, vihjaten että heille kävi vain hyvä tuuri. Kakashi ei ota tätä kuuleviin korviinsa, josta Gai nolostuu. Hän kokee Kakashin "modernin" asenteen kettuiluna. Tenten ja Rock Lee seuraavat tilannetta sivusta.

Rock Lee ilmoittaa mielessään aikovansa myös loistaa. Rock Lee muistelee metsässä käymäänsä taistelua. Hän ei myöskään enää ikinä halua nähdä hänelle tärkeän tytön itkevän. Hän ei siis enää ikinä aio hävitä. Jouninit tekevät erinäisiä huomioita ryhmäläisistään. Esimerkiksi Kurenai huomaa Akamarun käyttäytyvän oudosti. Kaikki Konohan geninit ovat selvinneet paikalle.

Hokage ilmoittaa kokeen kolmannen vaiheen alkaneen. Ennen kokeen alkamista hän haluaa kuitenkin tehdä selväksi sen todellisen tarkoituksen. Sodan välttäminen/korvaaminen. Jotteivät eri maiden ninjat menisi täysin hukkaan, päätettiin sopia paikka jossa nämä voisivat mitellä voimiaan. Koe myös valitsee ne, jotka ovat chuuninin arvonimen arvoisia. Ninjat edustavat maataansa, ja maansa kunniaa. Kokeen kolmatta vaihetta saapuvat seuraamaan feodaaliherrat ja monet muut kuuluisat henkilöt monista maista. He ovat kaikki potentiaalisia asiakkaita. Muiden piilotettujen kylien maiden feodaaliherrat, sekä piilotettujen kylien johtajat, seuraavat taisteluita. Jos jonkun maan ninjoissa on paljon piileviä kykyjä, tarjouksia satelee. Jos jokin maa taas nähdään heikkona, heille ei tarjota enää niin paljon töitä. Kokeen kolmas vaihe tulee olemaan taistelu elämästä ja kuolemasta, mutta myös taistelu kohti omaa unelmaa.

Gekkou saapuu kertomaan kokeen kolmannen vaiheen säännöt, mutta ennen sitä hän haluaisi tehdä jotain. Mutta mitä?