Jakso 044

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
06.08.2003 Jakso 044
Akamaru liittyy taistoon! Kuka on altavastaaja?
Liittyvä tarina: Chuunintesti
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso044_yes.png

Ei
jakso044_no.png

Synopsis

Chuunintestin karsintaottelu Naruto vs Kiba

Pitkä kuvaus

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

Naruton ja Kiban välinen taistelu alkaa. Naruto riemuitsee päästessään vihdoin taistelemaan, mutta Kiba on varma että edessä on helppo voitto. Sakura alkaa kannustamaan Narutoa, mutta Hinata ei tiedä kumman puolella hänen pitäisi olla.

Kiba aloittaa hyökkäyksen käyttämällä Gijyuu Ninpou, Shikyaku no jutsu tekniikkaa. Naruto lentää selälleen ja Kiba pitää taistelua jo voitettuna. Pian Naruto kuitenkin nousee takaisin jaloillee ja varoittaa Kibaa aliarvioimista häntä. Kiba heittää savupommin ja hyökkää uudestaan, tällä kertaa Akamarun kanssa. Naruto käyttää tilasuutta hyväkseen ja tekee muuntautumistekniikan. Savun hälvetessä Naruto näyttäisi makaavan liikkumattomana lattialla, mutta Akamaru hyökkää Kiba kimppuun paljastuen oikeaksi Narutoksi. Seuraavaksi Kiba antaa Akamarulle sotilaspillerin, ja he hyökkäävät yhdessä käyttäen Gijyuu Ninpou, Jyuujin Bunshin tekniikkaa.

Naruto lentää Kiban hyökkäyksen voimasta jälleen selälleen, mutta hän on päättänyt ettei luovuta. Naruto nousee jaloilleen ja sanoo Kiballe, että jos hän haluaa taistella Hokagen nimestä hänen kanssaan ja että Kiba tulee häviämään.