Jakso 052

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Underconstruction.png Artikkelin tiedot vaativat tarkistusta.
Tarkempia tietoja saattaa olla tarkistuslistassa.
1.10.2003 Jakso 052
Ebisu vielä kerran! En hyväksy tälläistä häpeää!
Liittyvä tarina: Chuunintesti
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso052_yes.png

Ei
jakso052_no.png

Synopsis

Naruto yrittää paeta Ebisulta

Pitkä kuvaus

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

Sairaalassa Kakashi esittelee Naruton hänen uudelle kouluttajalleen, Ebisulle. Naruto ei voi uskoa, että Ebisusta tulee hänen opettajansa. Loppujenlopuksi hän voitti Ebisun Harem no Jutsullaan. Ebisu pyytää, ettei Naruto kerro Kakashille yhtään enempää. Kakashi yrittää selittää Narutolle, että Ebisu on erikoisjounin, ja hän voi opettaa hänelle perustaitoja. Hänen taitonsa ovat huonommat kuin Sasuken tai Sakuran. Kakashi jättää kaksikon. Naruto väittää Ebisun olevan heikompi kuin hän, ja täten Ebisu haastaa Naruton. Jos Naruto pystyy pakenemaan häneltä, hän henkilökohtaisesti pyytää Kakashia etsimään uuden kouluttajan. Naruto suostuu ja haaste alkaa.

Naruto tekee Kage Bunshin no jutsun paetakseen, mutta Ebisu tietää myös tekniikan ja käyttää sitä jatkaen Naruton jahtaamista. Yksi kerrallaan Naruton kloonit paljastuvat.

Viimein Naruto luovuttaa ja Ebisu kertoo, että Naruto ei ole hyvä hallitsemaan chakraansa. Hän on huono sekä muodostamaan, että hallitsemaan chakraa. Hän käyttää sitä enemmän kuin Sakura tai Sasuke, vaikkakin hänen kestävyytensä on paljon suurempi kuin kenenkään muun. Ebisu vie Naruton kuumille lähteille aloittaakseen chakraharjoituksen. Naruton tehtävänä on kävellä kuuman veden päällä. Ebisu selittää, että kiipeäminen puuhun käyttämättä käsiä oli samanlainen harjoitus kuin kuuman veden päällä kävely. Kävelläkseen veden päällä Naruton on jatkuvasti vapautettava sopiva määrä chakraa veteen jalkojensa pohjasta.

Naruto yrittää yhä uudelleen, mutta vajoaa aina veteen. Pian Naruto alkaa päästä jyvälle asiasta, mutta kaatuu nähdessään miehen tirkistelevän naisten kylpyyn. Ebisu raivostuu tästä, mutta Jiraiya hoitelee Ebisun helposti sammakkonsa kanssa.