Jakso 053

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
08.10.2003 Jakso 053
Tulossa pian! Perverssi Erakko saapuu!
Liittyvä tarina: Chuunintesti
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso053_yes.png

Ei
jakso053_no.png

Synopsis

Ebisu kouluttaa Narutoa kävelemään vetten päällä ja tapaa naisten tirkistelijän

Pitkä kuvaus

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

Naruto kysyy Ebisulta onko hän kunnossa ja tekee Sennen Goroshin, mutta tämä ei näytä elon merkkejä. Sitten Naruto kysyy tirkistelijältä keitä hän ja hänen suuri sammakkonsa ovat. Jiraiya vastaa, että häntä kutsutaan Gama-Senniniksi. Naruto pyytää Jiraiyaa uudeksi kouluttajakseen hänen tyrmättyään Ebisun. Jiraiya kieltäytyy ja sanoo kirjoittavansa kirjoja, kuten Icha Icha Paradisea, jota Kakashi lukee. Hän on etsimässä kylpylässä inspiraatiota tuleviin kirjoihinsa, mutta Naruto ryhtyy seuraamaan häntä ja lopulta Jiraiya suostuu kouluttamaan tätä.

He aloittavat vesiharjoituksen, ja epäonnistuttaan muutamia kertoja Naruto ottaa märän paitansa pois, ja hänen kerätessään chakraa jalkoihinsa hänen vatsaansa ilmestyy sinetti. Jiraiya huomaa tämän, jonka jälkeen hän käyttää Gogyo Kaiin tekniikkaa vapauttaakseen sinetin, joka rajoittaa Naruton chakran virtausta. Tämän jälkeen Naruton harjoittelu helpottuu selvästi, ja Jiraiya epäilee sinetin olevan Orochimarun tekosia.

Yöllä Ebisu saapuu puhumaan Jiraiyalle ja sanoo olevansa yllättynyt, että legendaarinen sannin on kylässä. Ebisu mainitsee, että Hokage on etsinyt häntä, mutta Jiraiya vastaa ettei häntä kiinnostaa joutua tekemisiin Orochimarun kanssa.