Jakso 061

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
03.12.2003 Jakso 061
Ei ainuttakaan sokeaa pistettä! Vielä yksi läpäisemätön suoja
Liittyvä tarina: Chuunintesti
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso061_yes.png

Ei
jakso061_no.png

Synonpsis

Naruton ja Nejin välinen taistelu jatkuu ja Neji kertoo Hyuga-klaanin kohtalosta.

Pitkä kuvaus

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

Naruto on suorittanut toisen Kage Bunshin no jutsun hyökätäkseen Nejiä vastaan. Neji järkeilee, että todellisen Naruton on oltava se, joka hyökkää viimeisenä, ja juoksee kohti kauimmaisena olevaa Narutoa. Neji lyö tuota Narutoa ja joukko varjoklooneja katoaa. Naruto käytti kuitenkin kyseistä temppua vain harhautuksena ja hän on hyökännyt koko ajan kaikin voimin.

Nyt Naruto saa odottamansa mahdollisuuden ja yhdessä toisen kloonin kanssa hän hyökkään Nejin kimppuun. Neji käyttää kuitenkin Hakkeshou Kaitenia, joka tuhoaa kloonin ja torjuu Naruton hyökkäyksen. Naruto yrittää uudestaan apunaan viisi kloonia, mutta Kaiten tuhoaa ne jälleen.

Nyt on Nejin vuoro aloittaa hyökkäyksensä. Naruto on hänen ennustusympyränsä sisässä ja Neji tekee Hakke Rokujuuyon shoun ja sulkee kaikki Naruton tenketsut.

Vaikka Naruto ei voi enää käyttää chakraansa, hän ei vieläkään anna periksi. Neji yllättyy ja Naruto huutaa tekevänsä sen, koska ei voi ymmärtää miksi Neji teki minkä teki Hinatalle. Koska Naruto on niin kiinnostunut, Neji päättää kertoa Narutolle Hyuga-klaanin kohtalosta.

Hyuga-klaanissa on kaksi sukuhaaraa: päähaara ja sivuhaara. Hinata ja hänen siskonsa Hanabi kuuluvat päähaaraan, kun taas Neji kuuluu sivuhaaraan. Kun Hinata täytti kolme vuotta, Nejille asetettiin kirottu sinetti, joka on harvinainen kaikille sivuhaaran jäsenille langetettava tekniikka. Eräänä päivänä Neji näkee sinetin voiman kun Hinatan isä, Hyuga Hiashi, aktivoi Nejin isässä, Hizashissa, olevan sinetin. Hizashi oli yrittänyt tappaa Hinatan, mutta Hiashi onnistui käyttämään sinettiä aivosolujen tuhoamiseen ja tukahduttamaan Hizashin Byakugan-kyvyt. Tämä oli päähaaralle täydellinen keino kontrolloida sivuhaaraa ja sivuhaaralle suojella päähaaraa.

Päivänä muutamana, kun Konohagakure ja Kumogakure solmivat rauhansopimuksensa, Hinata kidnapattiin. Hiashi nappasi rikollisen kiinni ja tappoi tämän. Pahantekijä olikin Kumogakuren sopimuksen allekirjoittanut johtajaninja. Kumogakure ei tunnustanut rikosta ja vaati korvauksen: Hiashin ruumis. Sodan estämiseksi ja Byakuganin salaisuuden suojelemiseksi Hizashi lähetettiin matkaan, sillä Hizashi oli Hiashin kaksoisveli, ja kun Hizashi kuoli, kirottu sinetti sinetöi Byakuganin pois ikuisiksi ajoiksi ja katosi.

Näiden tapahtumien seurauksena Neji alkoi vakaasti uskoa, että ihmiset syntyvät ennaltamäärättyyn kohtaloon.