Jakso 093

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
28.07.2004 Jakso 093
Neuvottelu katkeaa
Liittyvä tarina: Kolme Sanninia
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso093_yes.png

Ei
jakso093_no.png

Synopsis

Tsunade, Orochimaru ja Kabuto aloittavat taistelunsa.

Pitkä kuvaus

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

Tsunade kertoo Orochimarulle, että haluaisi nähdä rakkaimpansa vielä kerran, muttei pysty. Orochimaru muuttaa suunnitelmiaan ja aloittaa taistelun. Tsunaden tuhottua ympäristöä Orochimaru ja Kabuto päättävät viedä taistelun muualle, ja 'pakenevat'.

Naruto, Jiraiya ja Shizune saapuvat hieman myöhässä. Naruto löytää Tsunaden takin, ja Ton-Ton porsaan avulla kolmikko pääsee Tsunaden jäljille. Sillä välin Tsunade ja Kabuto ottelevat kauempana. Kabuto turvautuu sotilaspilleriin, ja suunnittelee hyökkäystään. Tsunaden vastaiskun jälkeen Kabuto huomaa, etteivät hänen eri ruumiinosansa tottele niille määrättyjä liikkeitä. (Esim. liikuttaessaan kättään, hänen jalkansa liikkuu). Tsunade sanoo iskeneensä vastustajansa hermostojärjestelmään. Kabuto oppii kuitenkin nopeasti hallitsemaan liikkeensä oikein, ja on aikeissa iskeä Tsunadea kunailla, kunnes Jiraiya kumppaneineen saapuu paikalle.

Naruto järkyttyy saatuaan tietää, että Kabuto onkin Äänikylän vakooja. Kabuto iskee kunai -veitsellä käteensä, jolloin verta roiskahtaa Tsunaden päälle, ja tämä joutuu jälleen shokkiin verikammonsa takia. Tsunaden ollessa poissa pelistä Jiraiya ja muut yrittävät jatkaa taistelua. Jiraiya aikoo otella Orochimarua vastaan ja käskee Shizunen hoidella Kabuto.