Jakso 126

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Underconstruction.png Artikkelin kieliasu vaatii oikomista.
Tarkempia tietoja saattaa olla tarkistuslistassa.

Gaara on saapunut auttamaan Leetä Tsunaden ansiosta. Lee kuitenkin yrittää jatkaa taistelua itse, mutta Gaara keskeyttää matkan hiekallaan, koska Gaara on huomannut Leen olevan jo tarpeeksi loukkaantunut, enimmäkseen Gaaran ja Leen edellisestä taistelusta. Lee lopulta suostuu Gaaran kieltäessä häntä taistelemaan enää ja kertoo Gaaralle, että Kimimaro käyttää omia luitaan hyökkäykseen. Kimimaro arvaa Gaaran nimestä, että tämä käyttää hiekkaa taistelussa. Kimimaron luut, joita hän käytti Leetä vastaan, palaavat takaisin hänen sisälleen. Hän myös arvaa Gaaran olevan kaukoetäinen taistelija ja että lähelle pääsy voi olla vaikeaa. Taistelu alkaa. Gaara hyökkää hiekallaan Kimimaroa kohti, joka hyökkää häntä vastaan Teshi Sendan jutsulla. Luut lentävä Gaaraa kohti, mutta jäävät kiinni omistajaa suojaavaan hiekkaan. Kimimaro joutuu silti väistelemään vielä hiekkaa, joka yrittää saada häntä kiinni ja luita lentää yhä Gaaraa ja Leetä kohti. Kimimaro pääsee hetkeksi takaisin nurmikolle, pakoon hiekkaa. Kimimaro sanoo, ettei Gaara voi tehdä mitään ilman hiekkaansa ja hän lennättää taas omia luitaan poikia kohti. Jälleen hiekka lähtee jahtaamaan häntä. Taistelu jatkuu samankaltaisena hetken aikaa. Gaara kiinnittää Kimimaron huomion hetkeksi ylös Suna Shigure jutsulla. Kimimaron ylle ilmestyy hiekasta koostunut pilvi, eikä mies huomaa, että hänen jalkansa ovat kietoutuneet Gaaran hiekkaan. Lee tajuaa, miten Gaara pystyy käyttämään omaa hiekkaansa murustaakseen maaperän kivistä lisää hiekkaa ja tekemään sillä melkein kaikkea mitä haluaa, sekä sen, että Sabaku no Gaara ei olekaan pelkkä koristenimi. Lopulta Kimimaro on kietoutunut hiekan sisään. Gaara käyttää Sabaku Sousou iskuaan ja Kimimaro puristuu hiekkaan. Gaara kertoo Leelle että Kimimaro muistuttaa häntä Sasukesta silmiensä vuoksi.

Toisaalla Naruto jatkaa Sasuken jahtaamista. Naruto menettää hetkeksi Sasuken näkyvistä ja erehtyy menemään luolaan. Siellä hän kohtaa menneen itsensä ja Sasuke juoksee pois luolasta Naruton silmien edestä.Kimimaron lapsuuden muistelua nähdään tässä jaksossa, esim.: Siitä miten hänen klaanilaiset käyttivät häntä hyödyksi taistelussa ja pitivät muuten vankilassa. Siitä kuinka Kimimaro tapasi Orochimarun ja liittyi tämän joukkoihin. Ja kuinka Kimimaron klaani kuoli oman tyhmyytensä takia ja Kimimaro oli ainut joka jäi henkiin.


Takaisin taisteluun

Kimimaro herää hiekan keskeltä ja aktivoi kirotun sinetin ja kaivautuu sen avulla ulos hiekasta Gaaran ja Leen hämmästykseksi. Osa Kimimaro Kimimaron ihosta on raapiutunut pois ja luut näkyvät niistä aukkokohdista selvästi. Hetken kuluttua Gaara alkaa muodostaa käsillään sinettejä, samalla kun Kimimaro kertoo aliarvioivansa hänet. Ryuusa Bakuryuu nostattaa valtavan hiekkahyökyaallon, joka vyöryy uhkaavasti kohti Kimimaroa ja pian mies on taas hiekan alle haudattuna. Hiekka leviää monen metrin kerroksena metsään saakka, katkoen mennessään paljon puita. Gaara viimeistelee iskun Sabaku Taisou jutsulla, jottei Kimimaro olisi enää varmastikaan hengissä. Kimimaro pystyy vain ihmettelemään hiekan alla, että hän on vielä hengissä. Kirottu sinetti alkaa aktivoitua toiselle tasolle samalla, kun muistellaan ,miten Kaguyan klaani tuhoutui ja Kimimaro tapasi Orochimarun Pian toinen aste kirotusta sinetistä on aktivoitunut ja yllättäen Kimimaro kaivautuu ulos monien hiekkakerrosten alta.


Luolassa Naruto yrittää saada Sasukea vastaamaan hänelle, mutta turhaan. Silloin Neji ilmestyy Naruton eteen harhakuvana ja kertoo Sasuken olevan sillä hetkellä sisällä pimeydessä ja jos Naruto pysähtyy sinne hän ei ikinä saa Sasukea takaisin Konohaan. Naruto lähtee äkkiä juoksemaan Sasuken perään ja ulos luolasta.

Toisaalla on vielä Gaaralla ja Kimimarolla taistelu käymättä, mutta tällä kertaa Kimimaro muodostaa vastustajalleen kunnon vastuksen.