Jakso 128

Naruto.fi Wiki

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Naruto on saanut Sasuken kiinni, mutta Sasuke ei ole entisellään. Hänen toisen silmän yli menee kirotun sinetin aiheuttamat juovat ja sama silmä on vaihtanut värin mustasta keltaiseksi. Sasuke kertoo Narutolle, että hänen lapsuuden leikit hänen ja Konohan kanssa ovat ohi ja hän käskee Narutoa menemään kotiin. Naruto kuitenkin kieltäytyy, koska hän ei aio mennä Konohaan takaisin ilman Sasukea. Taistelu alkaa heidän välillä, mutta kirotun sinetin ansiosta Sasukella on paljon enemmän voimaa, kuin Narutolla. Sasuke lennättää Naruton patsaan päältä veteen. Molemmat saavat ihmetellä Sasuken yllättäen saatuja voimia. Naruto pääsee veden pinnalle." Avaa jo Ne hiton silmäsi!" hän huutaa Sasukelle. Hän yrittää lyödä tätä, mutta Sasuke väistää ja lennättää Naruton takaisin veteen. Hän kertoo, että hänen silmät ovat olleet auki jo kauan ja, että hänen unelmat ovat polussa ja ainoastaan siellä.

Flash Back

Nuori Sasuke on Itachin kanssa harjoittelemassa uutta Shuriken tekniikkaa. Itachi ihmetyttää pikku veljeään taidoillaan ja juuri, kun Sasuke haluaa yrittää, Itachi käskee, että heidän pitää mennä kotiin. Sasuke muistuttaa veljeään, mitä hän oli luvannut, mutta Itachi kertoo, että hänellä on tärkeä tehtävä huomenna. Sasuke on pettynyt, mutta ei kauaa. Itachi pyytää Sasukea luokseen ja nuori Uchiha juoksee iloisena isoveljensä luo." Anna anteeksi Sasuke, joskus toiste", Itachi sanoo ja tökkää pikku veljeään otsaan. Sasuke haluaa kuitenkin vielä yrittää tekniikkaa, mutta loukkaa nilkkansa. Matkalla heidän kotiin, veljekset kulkevat heidän isän työpaikan ohi ja Sasuke kertoo, että sitten kun hänestä tulee iso, hänestä tulee myös poliisi, niin kuin isästään.

Flash Back loppu

Naruto ja Sasuke jatkavat taistelua. Naruto heittää Sasukea kohti Shurikanin johon Sasuke vastaa Kunailla. Sasuke kuitenkin saa Naruton kiveä vasten käyttämällä Uchihan taitojaan. Jakso loppuu siihen, kun Narutoa kohti tulee Sasuken tekemä Katon, Ryuuka no jutsu

Henkilökohtaiset työkalut