Jakso 254

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
08.11.2007 Jakso 254
Uusi kohde
Liittyvä tarina: Asema
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso254_yes.png

Ei
jakso254_no.png


Synopsis

Tsunade, Sakura ja Shizune juttelevat siitä, saisiko Narutoa päästään seuraavaan tehtävään. Tehtävä liittyy Akatsukiin. Kylän vanhimmat haluavat keskutella Tsunadelle Narutosta. Team Kakashiin liittyy kaksi uutta jäsentä.

Pitkä kuvaus

Jakso alkaa Tsunaden, Shizunen ja Sakuran keskustelusta, jossa aiheena on Naruto, ja seuraava tehtävä. Shizune väittää kiven kovaa, ettei Narutoa tule päästään missään tapauksessa mukaan, sillä oli viime kerralla joutua Akatsukin kynsiin. Tsunade rauhoittelee Shizunea kertomalla, että Team Kakashiin liittyy kaksi uutta henkilöä.

Välillä vilkaistaan taistelua tuntemattoman henkilön ja Naruton ystävien välillä.

Piakkoin Kylän vanhimmat haluavat keskustella Tsunaden kanssa. Aihepiiri ei ole yllätys kuullessaan, että he puhuvat Narutosta. He mainitsevat ajatuksestaan, että Naruto jäisi kylään.Naruto pidettäisiin myös jatkossa poissa tehtävistä, jotka liittyvät millään tavalla Akatsukiin. Tsunade sanoo vastaan, että Narutoa ei piiloteta, tai pidetä lukkojen takana. Tunkeutuihan Akatsuki myös Hiekkakylään, jotta he saisivat napattua Gaaran, joka oli Jinchuuriki. Välissä nähdään takauma, joka kertoo Naruton suojelimesesta Tsunadea, ja tämän tehdessään ensimmäisen kunnollisen Rasenganin.

Tsunadelta kysyttäessä, mitä tämä tekee, jos Akatsuki hyökkäisi Konohaan yrittäessä napata Narutoa. Tämä vastaa, että hän laittaa oman henkensä alttiikksi, ollessaan Hokage suojellessaan Konohaa ja Narutoa. Vanhimmat hyväksyvät Tsunaden sanat. He kuitenkin sanovat että ryhmään on mentävä joku, minkä he sanovat. Danzou Ilmestyy ovelle ja ehdottaa yhtä oppilaistaan. Tsunade suostuu siihen, mutta hä epäilee, että Dazou ei välttämättä tehnyt sitä Naruton eduksi.

Tsunade ottaa yhteyttä yhteen ANBU:ista. Ja kertoo tälle tehtävän. Hän sanoo myös tälle, että hänen peitenimi on Yamato ja hän on Kakashin sijainen.

Narutolle ja Sakuralle sanottiin, että heidän on oltava tietyssä paikassa tiettyyn aikaan. Heille selviää syy äkkiä. Yamaton yrittäessä esitellä itseään, hän huomaa Naruton olevan suututksissa.