Jakso 261

Naruto.fi Wiki

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Shippüden Jakso 041

20.12.2007 Jakso 261
Huippusalainen tehtävä alkaa
Liittyvä tarina: Sasuke ja Sai
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso261_yes.png

Ei
jakso261_no.png

Synopsis

Special jatkuu
Juoniesittely

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

Omassa sellissään Kyübi murisee, samalla Naruto valmistautuu hyökkäämään. Kabuto hyökkää yllättäen tämän kimppuun, mutta Naruto huomaa heti tämän ja puolustautuu pelkällä chakran paineella. Koko silta hajoaa sen takia. Kabuto osuu lentäesään Sakuraan ja tämä menettää tajuntansa. Kabuto lentää pitkän matkan osuen puihin ja maahan.

Orochimaru hyppää pois sillalta ja Naruto seuraa. Sai mietiskelee Naruton voimaa ja päättää aloittaa todellisen tehtävänsä. Yamato yritää estää sillan sortumisen ettei Sakura tipu rotkoon. Se ei oikein riitä. Yamato käskee Sain pelastamaan Sakuran kun tämä tippuu, mutta Sai ei välitä tästä vaan jatkaa matkaa omille teilleen antaen Sakuran tippua. Onneksi Yamato ehtii pelastaa Sakuran.

Sai lentää piirtämällään linnullaan Naruton ja Orochimarun perässä ja löytää nämä taistelemassa ja jää seuraamaan tilannetta. Naruton hyökkäyksen ansiosta Orochimaru menettää toisen kätensä, mutta Orochimaru vain ärsyttää Narutoa lisää. Orochimaru luo nahkansa, jotta hänen kehonsa olisi taas ehyt. Naruto suuttuu lisää ja neljäs häntä alkaa ilmestyä, jopa Orochimaru reakoi tähän jo varuillaan. Narutolle kasvoi neljäs häntä, mistä johtuen Kyübi alkaa reakoida tämän sisällä. Naruto on mielensä sisällä ja näkee Sasuken siellä. Naruto alkaa seurata tätä, mutta vesi nousee saman tien ja vangitsee Naruton. Naruto epäilee kykyjään, "jos olisin ollut vahvempi, olisin pystynyt tuomaan Sasuken takaisin silloin". Naruto ei voi antaa hänen ja Sasuken yhteyden katketa, joten hänen on tultava vahvemmaksi. Naruto on menettämässä tajuntansa, samalla hän ajelehtii Kyübin selliin. Kyübi ottaa samalla hetkellä vallan. Naruton muodonmuutos Mini Kyübiksi alkaa. Orochimaru seuraa tätä tapahtumaa odotuksella.

Sakura on palaamassa tajuihinsa. Kun Sakuran ajatukset selkenevät hän ihmettelee alueen tuhoa. Yamato kertoo Naruton tehneen sen.

Kabuto parantaa omia ruhjeitaan ja toteaa ettei hän ihmettele muiden halusta saada Jinchürikin voimat.

Sai kiertelee taistelu-aluetta, jossa muodonmuutos on käynnissä, ja toteaa Naruton olevan kaikkein vaarallisin sillä hetkellä.

Yamato luo kloonin ja lähettää tämän tutkimaan tilannetta sillan toiselle puolelle. Yamato vaistoaa Naruton muodonmuutoksen olevan jo lopuillaan. Naruton muodonmuutos aiheuttaa impulsseja, jotka ovat niin voimakkaita että puut repeävät juurineen maasta.

Neljän hännän Mini Kyübi on ilmestynty. Ja se janoaa kostoa.

Henkilökohtaiset työkalut