Jakso 325

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Underconstruction.png Tästä artikkelista puuttuu malli.
Voit auttaa Wikin laajenemista lisäämällä siihen kuuluvan mallin. Muita muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta
Underconstruction.png Tästä artikkelista puuttuu linkitykset.
Voit auttaa Wikin laajenemista lisäämällä artikkeliin linkit. Artikkelin muita muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta

Jaksossa Guren päättää itse yrittää purkaa sinetin ennen kuin se on valmis. Hän onnistuu mutta kolmihäntäinen hyökkää ja ajaa Gurenin pikku saarelle. Ino Hinata Sakura ja Sitzune menettävät tajuntansa ja Lee ja Tenten auttavat heitä. Lopussa kolmehäntäinen yrittää hyökätä Gurenin kimppuun mutta Yuukimaru suojelee häntä hallitsemalla petoa omalla voimallaan.
Jaksossa on bonusvideo: Bonusjakson käsikirjoitus on jäänyt kiroittamatta joten Naruto Lee Tenten ja Ino yrittävät saada ajan kulumaan. Lee ehdottaa että esiteltäisiin hänen kaunista vartaloaan. Ino taas sitä että kulutettaisiin aika hänen tapaansa hurmata poikia. Tenten haluaa esitellä asekokoelmansa. Naruto haluaa säilyttää oman shownsa ja tekee kaksi varjokloonia. Niistä tuli yhtä surkeitä kuin ensimmäisessä jaksossa näytetty Bunshin no jutsu. Lopussa kun Sakura tulee paikalle hän jähmettyy ja värit katoavat.