Jakso 343

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Shippüden Jakso 121

18.08.2009 Jakso 343
Metsästys
Liittyvä tarina: Sasuke vs. Deidara
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso343_yes.png

Ei
jakso343_no.png

Synopsis

Suunnitelmia ja jäljitystä. Tobi ja Deidara löytävät etsimänsä henkilön.

Jakso

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

Kakashi kertoo tiimille Uchiha Itachista. On todennäköistä että tämä liikkuu Konoha läheisyydessä, joten Sasuke on todennäköisesti myös lähellä. Kakashi kertoo suunnitelman. Heidän apunaan toimivat Kakashin ninja koirat.


Sasuken tiimi jakaantuu eri suuntiin etsimään Itachia.


Tobi ja Deidara ovat liikkeellä. Deidaran käsi on parantunut. Tobi tiedustelee kumman perään Deidara lähtee. Kyübin vai Uchiha Sasuken.


Sakura juttelee koirien kanssa, kun toinen koirista löytää Sasuken hajun. Haju ei ole vahva, mutta se on lähellä. Koirat joutuvat estämään Sakuraa, ettei tämä hätäilisi. Haju liikkuu lähemmäs, kunnes se taas katoaa kokonaan.


Deidara ja Tobi lentävät savi linnulla. Deidara käyttää kameraansa ja toteaa löytävänsä kyllä "hänet". Tobi haluaa tietää kumman. Kyübin vai Sasuken


Kabuto saapuu Naruton, Hinatan ja Yamaton luo. Tämä kertoo hänellä olevan Narutolle asiaa. Yamato toteaa, etteivät he tällä kertaa päästä tätä karkuun. Naruto haluaa tietää onko totta, että Sasuke tappoi Orochimarun. Kabuto toteaa tiedon pitävän paikkaansa. Hän myös kertoo tuovansa lahjaa Narutolle.


Tobi saapuu Sasuken luo. Sasuken yläpuolella Deidara hyökkää tämän kimppuu kahdella savi linnulla. Hän räjäyttää ne Sasuken kohdalla.


Kabutolla on kirja kädessä. Hän kertoo siinä olevan tietoa Akatsukista. Yamato tiedustelee Kabuton motiiveja. Hän haluaa tietää mitä Kabuto aikoo tehdä nytten kun Orochimaru on poissa. Kabuto vain toteaa haluavansa antaa Narutolle lahjaa. Tämä heittää kirjan Naruton jalkoihin. Hän haluaa tietää kumpi on Naruto. Uzumaki Naruto vai Kyübi. Naruto toteaa uskovansa omaan voimaansa ja olevansa Uzumaki Naruto. Kabuto kertoo aikovansa ottaa vallan Orochimarusta uudella keholla. Kabuton toinen silmä on muuttunut Orochimarun silmäksi. Hinata on ihmeissään ja käyttää Byakugania. Hän näkee, että osa Kabuton kehosta on otettu haltuun. Naruto ei enää jaksa kuunnella Kabuton hulluja puheita ja hyökkää tämän kimppuun. Kabuto väistää ja toteaa, että kun hän oppii hallitsemaan Orochimarun voimia, hän mielellään taistelee Narutoa vastaan. Mutta ensin hänen on tapettava Sasuke. Kabuto poistuu paikalta.


Deidara on innoissaan. Hän luulee voittaneensa Sasuken, mutta pölyn hälvettyä totuus paljastuu. Sasuke suojasi itsensä käärmeellä. Tobi toteaa Sasuken näyttävän vahvalta. Deidara ei voi uskoa Sasuken päihittäneen Orochimarua. Tobi toteaa Deidaralle, että tämän pitää pyytää myöhemmin Itachilta anteeksi. Sasuke tuijottaa Deidaraa ja Deidara tuijottaa takaisin.