Jujutsu, Shijihyouketsu

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Jutsu icon.gif Tämä sivu kuuluu Wikin taitoihin
Jujutsu, Shijihyouketsu
Jashin-rituaali.JPG
Englanniksi Curse Technique: Death Controlling Possessed Blood
Suomeksi Kiroustekniikka: Kuoleman kontrollointi veren kautta
Luokka Ei tasoa
Käyttötarkoitus Hyökkäys
Käyttöetäisyys Ei rajoitettu
Tyyppi Kinjutsu, Hiden
Elementti
Käyttäjät Hidan

Jujutsu, Shijinyouketsu on kinjutsu, jota Hidan käyttää. Jutsu liittyy vahvasti Jashin-uskontoon, jonka piiriin Hidan kuuluu.

Onnistuakseen tässä jutsussa Hidanin on saatava vastustajansa verta käynnistääkseen rituaalin. Saadessaan verta esimerkiksi viikatteensa avulla hän nielee sitä, jolloin hänen ruumiinsa muuttuu kauttaaltaan mustaksi, mikäli ei lasketa ihoon tulevia valkoisia kohtia, jotka muistuttavat luurangon luita. Sitten Hidan piirtää verellään maahan Jashinin-symbolin, jonka keskellä hänen on seisottava koko jutsun ajan.

Saatuaan vastustajansa verta Hidan saa täyden kontrollin tämän ruumiiseen ja kaikki iskut, jotka Hidan tekee itseensä, heijastuvat myös siihen vastustajaan, jonka verta Hidan on niellyt. Toisin sanoen Hidanista tulee eräänlainen elävä voodoo-nukke. Koska Hidan on kuolematon, hän pystyy satuttamaan vastustajaa sellaisille alueille, joista normaali ihminen kuolee, kuten sydämeen tai valtimoihin. Jos Hidan poistuu Jashin symbolin alueelta, jutsu keskeytyy, mutta hän voi jatkaa sitä jos pääsee takaisin symbolin sisälle. Jutsun päättyessä Hidanin on pidettävä puolen tunnin seremonia saadakseen ihonsa normaaliksi ja kontrollinsa vastustajasta pois, jotta voisi niellä seuraavan uhrin verta.

Triviaa

Hidanin luurankokasvot.JPG
  • Kun Hidan muuttuu luurankomaiseen hahmoonsa, hänen "kallonsa" ei ole täysin symmetrinen: hänen vasemman silmänsä ulkoreunassa on pieni kolo. Myöhemmin Hidanin vasempaan korvaan ilmastyy kolmiomainen lovi.