Juugo

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Underconstruction.png Artikkelin sisältö on puutteellinen
Voit auttaa Wikin laajenemista tarkentamalla artikkelia. Artikkelin muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta
Juugo
Jugo.png
© Masashi Kishimoto
Ikä (Naruto):
Ikä (Shippuuden): 18
Sukupuoli: Mies
Silmien väri: Keltaiset/Oranssit [1]
Ninja-arvo:
Elementti:
Ensi-esiintyminen: 116
Viimeinen esiintyminen: -

Uchiha Sasuke, Karin ja Suigetsu hakivat Juugon vuoren sisällä olevasta vankilasta sen jälkeen, kun Sasuke oli tappanut Orochimarun. Juugo oli toinen Orochimarun ihmiskokeista, joihin hän käytti ensimmäistä kertaa kirottua sinettiä. Toinen kokeeseen joutuneista oli Kaguya Kimimaro. Kokeet aiheuttivat Juugoon kaksinaispersoonallisuuden: yleensä hän ei halua satuttaa ketään, mutta joskus häneen iskee kohtaus, jolloin hän haluaa tappaa niin paljon ihmisiä kuin mahdollista. Itseasiassa kirottu sinetti on Juugosta itsestään peräisin: Juugolla on kyky, mahdollisesti Kekkei Genkai, joka saa hänet erittämään kehostaan entsyymiä joka on Orochimarun kirotun sinetin perusta.[2]

Kimimaro ja Juugo olivat ystäviä, ja ensimmäisenä mainittu oli ainoa, joka pystyi pitämään Juugon voimat aisoissa. Juugo liittyy Sasukeen, kun tämä oli kertonut Kimimaron kuolleen taistelussa Sasuken puolesta, ja Sasukella tuntuu olevan liittolaiseensa samanlainen, taltuttava vaikutus kuin Kimimarolla.

Rauhallisessa muodossa ollessaan Juugolla on kyky kommunikoida eläinten, ainakin pikkulintujen, kanssa ja pyytää näitä tekemään erilaisia asioita. Kun hänen kirottu sinettinsä menee toiselle tasolle, ainakin hänen kätensä kasvavat valtaviksi ja niiden iskuvoima kasvaa.

Lähteet

  1. Manga 410
  2. Naruto manga 349