Kamui

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Jutsu icon.gif Tämä sivu kuuluu Wikin taitoihin
Kamui
Kamui.png
Englanniksi Might of the Gods
Suomeksi Jumalien mahti
Luokka S-rank
Käyttötarkoitus Hyökkäys, Puolustus
Käyttöetäisyys Kaikki etäisyydet
Tyyppi Kekkei Genkai
Elementti
Käyttäjät Hatake Kakashi

Kamui on Kakashin Mangekyou Sharinganilla tehtävä tekniikka. Kakashi on ainoa henkilö, joka voi tehdä tämän tekniikan.

Kun Kakashi keskittyy Mangekyou Sharinganiin, hän voi sillä tehdä "toisia ulottuvuuksia", joihin Kakashi voi siirtää kohteita sekä lähes kaikkia kappaleita. Kamuin käyttö tarvitsee erittäin paljon chakraa, mikä rasittaa myös Kakashin kehoa. Kakashi voi käyttää tätä tekniikkaa vain kolme kertaa päivässä (silloin joutuu jo nähtävästi kuukauden sairaslevolle ylirasituksen vuoksi) minkä vuoksi tekniikkaa nähdään käytettävä erittäin harvoin. Myös kohteen koko vaikuttaa chakran kulumisen määrään.

Ensimmäisen kerran, kun Kakashi nähtiin käyttävän tätä jutsua, hän käytti sitä kaksi kertaa Deidaraan, jolloin toinen yrityksistä onnistui irrottamaan Deidaran toisen käden. Jutsu aiheuttaa myös huonoa, sekavaa oloa, jolloin esimerkiksi liikkuminen voi olla hankalaa (Deidara valitti tästä linnun päällä, jolloin Kakashi käytti sitä häneen). Kaiken kaikkiaan tämä tekniikka on erittäin vaarallinen ja voimakas, ja sillä voi tappaa minkä tahansa vastustajan, jos katsekontakti on tarkka.


Kakashi käytti myös tätä tekniikkaa, kun Pain hyökkäsi Konohaan. Hän pelasti tällä tekniikalla Choujin, joka oli joutunut Painin kuudennen ruumiin vangiksi. Hän siirsi Painin ohjuksen toiseen ulottuvuuteen. Tästä päätellen Kakashi oli oppinut nappaamaan Kamuillaan myös hyvin nopeasti liikkuvia esineitä.


Lähteet