Keskustelu:Aseet

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Mitkä luokitellaan tavallisiksi aseiksi ja mitkä erikoisaseiksi? Tentenin kokoontaitettava keppi on esimerkiksi luokiteltu tässä erikoisaseeksi, mutta Gain nuchakut taas tavalliseksi aseiksi. Molempia aseita voi käyttää "tavalliset pulliaset", mutta toistaiseksi molempia on käyttänyt sarjassa tasan yksi henkilö (ellen ole väärin käsittänyt). Ehdotan, että tavallisiksi aseiksi luokitellaan aseet, joita voi käyttää kuka tahansa ninja ja jollaisia voi ostaa helposti vaikka tavallisesta ninjakaupasta (?), kun taas erikoisaseita käyttävät vain tietyt henkilöt. Tällä määritelmällä kokoontaittuva keppi ja sotilaspillerit menisivät tavallisiin aseisiin. Marionetit pitäisin erikoisaseissa, koska toistaiseksi vain hiekkakyläläisten on näytetty käyttävän niitä aktiivisesti (Mizukin marionettitaidot ovat vahvistamatonta fillerisälää).

--Nuti 30. maaliskuuta 2009 kello 09.45 (UTC)


Myös Lee on käyttänyt nunchakuja ja katso fillerikauden jakso 216 kohdasta viiden ja puolen minuutin jälkeen niin sielläkin pöydällä näkyy nunchakuja

--AHJ 30. maaliskuuta 2009 kello 10.45 (UTC)


Niin, mutta mitä sanotte määritelmään? Mikä on tavallinen ase ja mikä erikoisase? Sitä tässä ollaan kyselemässä.

--Nuti 30. maaliskuuta 2009 kello 12.21 (UTC)


Yksilöllinen tai pienen ryhmän käyttämä ase on erikoisase.

--AHJ 30. maaliskuuta 2009 kello 18.49 (UTC)


Hmmm, tuli äsken mieleen: Voisiko tehdä erikoisase ja tavallinen ase -jaottelun sijaan vähän selkeämmän jaottelun, esimerkiksi teräaseet, räjähteet, pillerit, lyömäaseet jne.? Tulisi vähän yksiselitteisemmät tuntomerkit.

--Nuti 31. maaliskuuta 2009 kello 06.21 (UTC)


Operation done. Haluaisin kuitenkin kysyä tuosta Gamabuntan miekasta: Missä sen nimi oikein on esiintynyt? En löydä mitään toista nettisivustoa, jossa miekalle olisi annettu tuo nimi.

--Nuti 14. huhtikuuta 2009 kello 07.53 (UTC)


Täällä Dosusta: Narutopedia

--Porottaja 14. huhtikuuta 2009 kello 09.35 (UTC)


Olisiko jotain keinoa saada lähdeluettelo jaettua kahdelle palstalle? Lyhentäisi mukavasti...

--Nuti 24. toukokuuta 2009 kello 14.35 (UTC)

Ei minun tietääkseni --AHJ/Ylläpito 24. toukokuuta 2009 kello 16.56 (UTC)


No niin, nyt täällä alkaa jako-operaatio. Jokainen ase siirretään omalle sivulleen, ja vastaavat tiedot poistetaan täältä. Linkki sivulle jätetään. Samalla voi oikoa ohjauksia. Tätä sivua ei kuitenkaan poisteta/muuteta ohjaussivuksi ennen kuin KAIKKI ohjaukset on oiottu oikeisiin paikkoihin. Siinä voi kestää. Toimikoon tämä sillä aikaa aseluettelona.

--Nuti 28. heinäkuuta 2009 kello 16.38 (UTC)