Keskustelu käyttäjästä:Nuti

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Keskustelusivujen suojaukset

Toimivampaa on lisätä domaineja mustalle listalle kun suojata niitä sivuja. Ne on kuitenkin botteja jotka lisää ekaan paikkaan kamaa mihin pystyy, ei merkitystä onko muutama keskustelusivu suojattu. Järjestelmäviesti:Spam-blacklist <- sinne domaini tai osa domainista listan perään niin sitä ei pysty enää lisäämään sivuille.

--fador 19. elokuuta 2009 kello 17.00 (BST)


Pitäsköhän noille tehdä jotain?

http://www.naruto.fi/wiki/Toiminnot:Yksin%C3%A4iset_sivut

--AHJ/Ylläpito 31. elokuuta 2009 kello 10.21 (BST)


....

Mutkun en mää osaa tehhä noita Luokitteluja.. Muutenkin luokittelen niihin aina että esimerkkinä: Yamaton jutsut mitä olven tehnyt niin pistin että on Kekkei Genkai..

Jaffakeksi 2. syyskuuta 2009 kello 18.54 (BST)


En käytäikkään lähteinäni Narutopediaa.. ja jutsut siis pienellä okei.. mutta noita muita en oikein tajua.. yritän kyllä saada korjattua virheeni.. Narutopediasta en edes kaiva tietoa tänne koska kaikki tieto sieltä onjo täällä. Mutta missä siis vika? Voisitko hieman selventää? En älyä oikein noita.. :(

Jaffakeksi 3. syyskuuta 2009 kello 09.38 (BST)


Voisin kokeilla tuota artikkelien korjaamista. Kyllä mä sen viellä joskus opin. Ja jutsujen päälähteinäni käytän erästä todella hyvää Naruto sivua jossa on kaikki Taijutsut, Ninjutsut, ja Genjutsut. Myöskin suurimman osan olen katsonut jaksoista kyllä...


Jaffakeksi 3. syyskuuta 2009 kello 17.08 (BST)
Lähdesivuni on: www.leafninja.com


Sieltä löytyy kaikki käsisinetit, Ninjutsut, Taijutsut, Genjutsut ja oikein kuva sarjoja jutsuista. Katso toki..


Jaffakeksi 5. syyskuuta 2009 kello 12.07 (BST)

Kysyisin vain että eikös Amaterasu, Tsukyomi, ja Susanoo voitaisiin luokitella kinjutsuksi? Päätellen sen että esim: Amaterasu sumentaa näköä, kuluttaa silmiä, rasittaa kehoa. Tsukyomi taas tekee noita kaikkia mutta viellä pahemmin. Susanoosta nyt en tiedä kannattaisiko sitä luokitella kinjutsuksi kun sen oireet eivät täsmää niin pahasti kuin Amaterasun ja Tsukyomin.

Jaffakeksi 23. syyskuuta 2009 kello 17.19 (BST)

Mistä löytäs noi jutsujen rankit?

Jaffakeksi 27. syyskuuta 2009 kello 17.01 (BST)Nuti, tuolla lukee että kun Itachin klooni, jonka Pain teki niin ei kyennyt käyttämään Mangekyou Sharinganin erikoisjutsuja? Siinä tappelussahan sen klooni käytti Tsukyomia Kakashin varjoklooniin?

Jaffakeksi 12. marraskuuta 2009 kello 09.27 (GMT)


Tässä wikissä sanotaan: tÄLLÖIN Itachi ei kyennyt käyttämään Mangekyoun erikoistekniikoita meinaten siis Amterasua, Tsukyomia, ja Susanoota.

Jaffakeksi 18. marraskuuta 2009 kello 19.20 (GMT)