Keskustelu käyttäjästä:Porottaja

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Hei!

Miksi muokkasit sen sarakehomman takaisin entiselleen? Minusta se toimi hyvin. Laitoin sarakkeita uuteen uskoon siis niin, että Sukulaiset-palstalle olisi kaksi saraketta, siis samaan tapaan kuin hahmon jutsulistassa.

--Nuti 24. toukokuuta 2009 kello 16.47 (UTC)


Jaa toimi hyvin kun sukulais- ja jutsulistat hyppäsivät hahmoboksin yläpuolelle?

--Porottaja 24. toukokuuta 2009 kello 16.55 (UTC)


...minun koneellani se toimi hyvin. No, ei voi mitään. Kun ei toiminut niin ei toiminut.

--Nuti 24. toukokuuta 2009 kello 17.01 (UTC)Öh??

En käytä tuota sanomaasi linkkiä edes kuvien hakemiseen, ihan muita paikkoja, en edes paikkoja vaan katsoin ensinnäkin mikä jutsu se on katsomalla shippudenit / episodet / manga luvut jossa jutsua käytetään ja sen avulla tein niitä tänne.

Jaffakeksi 28. toukokuuta 2009 kello 11.26 (UTC)


Mutta kun kuvasi ovat saman kokoisia ja näköisiä kuin tuolla ja niillä on vielä samat nimetkin. Taisit sitten etsiä kuvahaulla ja löytää kyseisen sivuston kuvia.

--Porottaja 28. toukokuuta 2009 kello 16.18 (UTC)
Eeen. Ja kuvat laitoin sopivan kokosiksi täällä. Ja nimistä ne ole tietoinen, kuvat hain muualta.


Jaffakeksi 29. toukokuuta 2009 kello 18.07 (UTC)

Wikivahti loman aikana?

Hei!

Tämä tulee ehkä vähän äkkiä, mutta olen huomisesta eli sunnuntaista alkaen poissa kun menen reissuun. Palaan torstaina. Olen siis poissa viides viiva yhdeksäs päivä. Anteeksi tämä viimetinkaisuus, mutta älysin vasta juuri että asiasta voisi laittaa tännekin.

Voisitko vähän vahtia wikiä reissuni aikana, kun AHJkin on poissa liki koko tämän kuun? Laita vaikka ylös listaa bännättävistä tyypeistä ja semmoisista jos tulee hätä. Jos tulee oikein paha hätä, ota yhteys toisiin ylläpitäjiin.

Kiitos etukäteen ja anteeksi tosiaan tämä viimetinkaisuus.

--Nuti 4. heinäkuuta 2009 kello 16.46 (UTC)

Selvä peli. No, ilmoitin sivuston muulle ylläpidolle asiasta. Kai HE ainakin vahtivat tätä wikiä :)
--Nuti 4. heinäkuuta 2009 kello 19.34 (UTC)

Jinchuuriki-boksi

Anteeksi poissaoloni, oli kaverin kyläilyä, muuttorumbaa sun muuta... niin, kannatan jinchuuriki-boksin tekoa.

--Nuti 12. elokuuta 2009 kello 05.33 (UTC)

Nagatosta

Ehdotan, että spoilaamaton aineisto laitetaan Nagato-artikkeliin, ja annetaan animenkatsojien muka ymmärtää, että Pain ja Nagato ovat eri henkilöt.

--Nuti 8. lokakuuta 2009 kello 18.56 (BST)

SUPA

terve oon mun kamun läppärillä ja haluun kysyy että miten voi tehä omalle sivulle tai mikä onkaan nii miten voi pistää sen kuvan kertokaa pliisOkei, mutta olen huomannut että Itachin osiosta puuttuu hänen persoonansa kokonaan. Itse en uskalla käydä väsäämässä sitä kun en tiedä hänen luonteestaan muuta kuin sen että ei ole mikään äänekäs papukaija. Ja taistelee vain kun on pakko.

Jaffakeksi 14. marraskuuta 2009 kello 15.03 (GMT)


Heeetko. Jos Tsunade on Senju klaaniin kuuluva niin eikös nimi ole silloin artikkelissakin: Senju, Tsunade?

Jaffakeksi 15. marraskuuta 2009 kello 14.51 (GMT)Sasukesta

Voi myös katsoa että Sakura on paljon surkeampi taistelussa kun Naruto, ja on chuunin. Kiba hävisi Narutolle, ja on chuunin. Temarikin on Narutoa alempi ja on jopa jounin. Mutta siis jos Tsunade on Senju, Hashiraman lapsenlapsi, niin eikös Tsunaden nimi pitäisi olla: Senju, Tsunade?

Jaffakeksi 17. marraskuuta 2009 kello 15.05 (GMT)


Chidori Senbonista

Miksi muokkasit Chidori Senbonista sen jutun pois? Sasukehan siinä Naruto shippuden Movie 2:ssa Sasuke ampu niit Senboneita Shinnouhun ja Sasuke sano että lähetti niitten kautta chakraa sen kehoon. Ja Shinnoulle kävi jotain. Ja todiste on siinä että Shinnoukin sanoi siinä että hänen chakralleen kävi jotain.

Jaffakeksi 25. marraskuuta 2009 kello 15.15 (GMT)Hidanista

Muutes, Hidan ei joutu tekemään sitä seremoniaa että saa ihonsa normaaliksi. Kun sitä oli huijattu Kakuzun verellä, ja se oli lävistänyt sydämmensä ja mukamas osunut Shikamaruun, sen iho muuttu vaan takas kun se käänsi selkänsä. Eli sen pitää tehdä se rituaali vain saadakseen uuden uhrin. Ja todisteena tässä on se jakso missä sitä huijattiin Kakuzun verellä. Sen iho muuttu muutamassa sekunnissa takas kun se käänsi selkänsä.

Jaffakeksi 28. marraskuuta 2009 kello 15.40 (GMT)Kagerousta

Ehdottaisin muuten että Fuuma-Kageroun, ja Zetsun käyttämän Kageroun jutuille tehtäisiin erinnimiset artikkelit. Menee hieman sekavaksi kun Kageroun käyttämissä tekniikoissa lukee että käyttäjä on Kagerou, painaa Kagerouta niin se menee suoraan Zetsun käyttämälle kageroulle. Eli kun etsii sanalla Kagerou, tai painaa jostain sanaa Kagerou, se johtaa Zetsun käyttämälle Kageroun jutsu sivulle.

Jaffakeksi 24. joulukuuta 2009 kello 12.35 (GMT)

Mainossuodatus

Muutin hieman sääntöjä ettei se buy nyt kai esty.

--fador 15. helmikuuta 2010 kello 09.14 (EET)


Poistin nyt myös sen "order" tuolta estolistalta...

--fador 23. helmikuuta 2010 kello 20.17 (EET)