Killer Bee

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Underconstruction.png Artikkelin sisältö on puutteellinen
Voit auttaa Wikin laajenemista tarkentamalla artikkelia. Artikkelin muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta
Underconstruction.png Artikkelin kuva kaipaa muuttamista
Artikkelin kuva vaatii päivittämistä parempaan (uudempaan, suurempaan, selkeämpään...) kuvaan animesta
Killer Bee
KillerBee.jpg
© Masashi Kishimoto
Ikä (Naruto):
Ikä (Shippuuden):
Sukupuoli: Mies
Silmien väri: Aurinkolasien peitossa
Ninja-arvo: Ei tiedossa, jinchuuriki, vaeltelija
Elementti:
Ensi-esiintyminen:
Viimeinen esiintyminen:

Killer Bee on kahdeksanhäntäisen pedon eli Hachibin jinchuuriki ja lihaksikas ja mustaihoinen ninja Pilvikylästä. Hänen päässään on aina aurinkolasit ja oikeassa olkapäässään on rautaa kuvaava kanji-merkki ja vasemmassa poskessaan härän sarvia kuvaava tatuointi. Hän kantaa mukanaan seitsemää miekkaa, joita kaikkia hän kykenee käyttämään taistelussa samanaikaisesti. Killer Bee on myös todella voimakas, sillä hän melkein tappoi Sasuken ja muut Takan jäsenet. Vaikkakin bijuunsa avulla.

Luonne

Killer Bee näyttää inhoavan sitä, ettei häntä kunnioiteta riittävästi, sillä onhan hän toiseksi voimakkaimman bijuun kantaja. Hän vaatiikin, että häntä itseään kutsutaan "jinchuuriki-samaksi" ja Hachibia "Hachibi-samaksi". Hän puhuu toisinaan erikoisesti laulaen (tarkemmin sanottuna räpäten) ja hän saattaa jopa pysähtyä kesken taistelun suoltamaan mieleensä putkahtelevia riimejä (vaikkeivat ne olisi lainkaan hyviä). Tämä yleensä vaivaa varsin paljon hänen vastustajiaan. Hyökätessään hän yleensä hihkuu: "Whee!" (ainakin englanninkielisissä käännöksissä).

Killer Bee on tuttavallisissa väleissä Hachibin kanssa ja jutustelee usein sen kanssa. Hän tuntuu myös inhoavan päivänvaloa, sillä hän poistui harjoituspaikastaan heti auringon noustessa[2]. Hän tuntuu myös olevan aika vilpillinen: Hän lavasti oman häviönsä Akatsukille ja oman kuolemansa vain päästäkseen pakoon kylästään "lomalle".

Taidot

Underconstruction.png Osion sisältö on puutteellinen
Voit auttaa Wikin laajenemista tarkentamalla artikkelia. Artikkelin muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta

Taistelussa Killer Bee kykenee käyttämään helposti kahdeksanhäntäisen pedon voimia samalla tavalla kuin Nii Yugito, kaksihäntäisen pedon jinchuuriki, ja jopa muuntumaan täyskokoiseksi Hachibiksi [3]. Hän on myös erinomainen miekkamies, joka pystyy valuttamaan miekkoihinsa omaa ukkoschakraansa. Killer Bee on myös tottunut ukkosjutsujen käyttäjä. Hachibi on kuitenkin hänen suurin "voimansa", ja kuulemma ennen Sasukea vain Killer Been veli on kyennyt vastustamaan hänen bijuu-chakramuotonsa hyökkäystä [4].

Osa II

Underconstruction.png Osion sisältö on puutteellinen
Voit auttaa Wikin laajenemista tarkentamalla artikkelia. Artikkelin muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta

Ryhmä Taka taisteli Killer Beetä vastaan yrittääkseen saada tämän kaapattua, mutta oli aluksi selvästi alakynnessä. Lopulta, pitkän taistelun jälkeen, Sasuke sai kuitenkin taltutettua hänet Mangekyou Sharinganillaan.

Trivia

  • Killer Beellä on nimensä mukaisesti monia viittauksia mehiläisiin (eng. "bee", jap. "hachi"). Hän esimerkiksi siteeraa Muhammed Alia lausahduksella: "Liidän kuin perhonen, mutta pistän kuin mehiläinen!"
  • Killer Beellä on annettu fanien keskuudessa myös nimi "Kira Hachi". Sana "hachi" tarkoittaa japanissa sekä mehiläistä että lukua kahdeksan. Hänestä on myös käytetty raakaa romajisaatiomuotoa Kiraabii. Nimen virallinen muoto on kuitenkin Killer Bee.
  • Killer Been taistelutyyli muistuttaa "One Piecen" Ronoroa Zoron tyyliä: molemmat taistelevat usealla miekalla samanaikaisesti ja pitävät yhtä miekkaa suussaan. Zoro kuitenkin käyttää kolmea miekkaa (yksi suussa, kaksi käsissä), Killer Bee seitsemää (yksi suussa, yhtä kaulan oikealla puolella pään tukemana, kahta kyynärtaipeissa, yhtä vasemmassa kainalossa, yhtä oikeassa polvitaipeessa ja yhtä oikealla polvella vatsaa vasten puristettuna)[5]. Killer Bee ei pitele ainuttakaan miekkaa käsissään taistelun alkuvaiheessa vaan vasta taistelun edetessä, mutta hankalasta miekkailuasennosta huolimatta hän saa paljon pahaa jälkeä aikaan miekoillaan.

Lähteet

  1. Manga 413 ja 416
  2. Manga 408
  3. Manga 413
  4. Manga 413
  5. Mangan 411. luku, sivu 12