Konoha 11

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Sanakirja.gif Tämä sivu kuuluu Wikin sanakirjaan
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Rookie Ninen geninit. Vasemmalta: Ino, Sasuke, Naruto, Shikamaru, Sakura, Chouji, Shino, Kiba päänsä päällä Akamaru, Hinata.

Konoha 11 on yhteislempinimi neljälle konohalaiselle genin-tiimille, joita johtavat Hatake Kakashi, Yuuhi Kurenai, Sarutobi Asuma ja Maito Gai. Nimi tulee siitä, että Uchiha Sasuken lähdettyä Team Kakashista joukossa on yhteensä yksitoista jäsentä. Konoha 11:n jäsenet ovat kaikkein eniten esillä sarjassa ja suorittavat usein hurjia tehtäviä. Tiimien Team Kakashi, Team Kurenai ja Team Asuma jäsenet olivat myös niitä akatemiasta juuri päässeitä geninejä, jotka osallistuivat heti sarjan aluksi chuuninkokeisiin. Koska näitä geninejä on yhteensä yhdeksän ennen Uchiha Sasuken lähtöä, heitä sanotaan toisinaan Rookie Nineksi.

Konoha 11:n ja Rookie Ninen hahmot

Team Kakashi

Pääartikkelit: Hatake Kakashi (johtaja), Uzumaki Naruto, Haruno Sakura, Uchiha Sasuke

Team Kakashi, tunnetaan myös nimellä Team 7, on eniten sarjassa esiintyvä tiimi. Team Kakashiin kuuluu nykyisin muitakin eri jäseniä, joita ei luokitella kuitenkaan Konoha 11:aan tai Rookie Nineen. Kaikki tiimin jäsenet osaavat melko monipuolisesti ninjutsua, genjutsua ja taijutsua.

Team Kurenai

Pääartikkelit: Yuuhi Kurenai (johtaja), Hyuuga Hinata, Inuzuka Kiba, Aburame Shino

Team Kurenai, tunnetaan myös nimellä Team 8, on erikoistunut jäljittämiseen. Jokaisella tiimin jäsenellä on kyky jäljittää tavalla tai toisella: Hyuuga-klaanin Byakugan; Aburame-klaanin kuoriaiset; Inuzuka-klaanin koirat. Vaikka tiimi on erikoistunut jäljittämiseen, se ei tarkoita, etteivätkö tiimin jäsenet olisi hyviä taistelijoita. Yhdistettynä Kurenain genjutsu-taitoihin tiimi on varteenotettava vastus.

Team Asuma

Pääartikkelit: Sarutobi Asuma (johtaja), Yamanaka Ino, Nara Shikamaru, Akimichi Chouji

Team Asuma, tunnetaan myös nimillä Team 10 ja toisen sukupolven Ino-Shika-Chou (tiimin jäsenten isät muodostivat edellisen Ino-Shika-Choun), on Rookie Ninen yhteistyökykyisin tiimi, vaikka jäsenet näyttävätkin soimaavan alvariinsa toisiaan. Tiimin eräänä päätaktiikkana näyttää olevan vihollisen hidastaminen ennen iskemistä.

Team Gai

Pääartikkelit: Maito Gai (johtaja), Rock Lee, Hyuuga Neji, Tenten

Team Gain jäsenet ovat vuotta Rookie Ninen genineja vanhempia ja ottivat vasta vuoden genin-vaiheen jälkeen osaa chuuninkokeisiin. Tiimi on erikoistunut lähitaisteluun ja aseiden käyttöön. Tiimin johtaja, Maito Gai, on erinomainen sekä ninjutsun että taijutsun käyttäjä ja on erikoistunut taijutsuun. Kun Rock Lee hoitaa ulkoisen vahingon tuottamisen, Hyuuga Neji sisäisen vahingon tuottamisen ja Tenten aseiden käytön, tiimi kattaa koko taijutsun taitoarsenaalin.

Lähteet