Menma

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Underconstruction.png Tästä artikkelista puuttuu kuva.
Voit auttaa Wikin laajenemista lisäämällä aiheeseen liittyvän kuvan. Muita muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta
Underconstruction.png Tästä artikkelista puuttuu malli.
Voit auttaa Wikin laajenemista lisäämällä siihen kuuluvan mallin. Muita muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta
Underconstruction.png Tästä artikkelista puuttuu linkitykset.
Voit auttaa Wikin laajenemista lisäämällä artikkeliin linkit. Artikkelin muita muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta
Underconstruction.png Artikkelin sisältö on puutteellinen
Voit auttaa Wikin laajenemista tarkentamalla artikkelia. Artikkelin muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta
Menma käyttää aseenaan jonkinlaista huilua.

Menma oli rosvojoukon jäsen. Joukon hyökättyä kylään Menma oli todistamassa kun yksi rosvoista tappoi miehen tämän lapsen silmien edessä. Rosvo oli tappamassa lasta, kun Menma iskikin hänet kuoliaaksi. Pelastettuaan tytön Menma putosi jyrkänteeltä ja menetti muistinsa käytettyään mielen tyhjentämää tekniikkaa.

Naruto näki tajuttoman Menman ajelehtimassa virran mukana ja vei hänet Konohaan parantumaan. Koska Menma ei muistanut nimeään, Naruto nimesi hänet Menmaksi. Ollessaan sairaalassa, Menman muisti kuitenkin palasi. Menma päätti jäädä kylään ja alkoi auttaa kyläläisiä antaakseen muille hyvän kuvan itsestään.

Kun kylä joutui roiston hyökkäyksen kohteeksi, Naruto lähti yhdessä Nejin ja Tentenin kanssa palauttamaan Menman muistia. Saavuttuaan kylään, johon Menman roistojoukko oli hyökännyt, Menma päätti puolustaa sitä. He rakensivat muurin ja taistelivat roistoja vastaan kunnes roistojen johtaja tuhosi padon, minkä seurauksena koko kylä uhkasi joutua tulvan viemäksi.

Menma kuitenkin pyysi Narutoa viemään hänet hylätylle kaivokselle, missä hän voisi räjäyttää maata tulvan tielle. Ennen kaivokselle pääsyään Menma paljasti ettei ollut oikeasti menettänyt muistiaan ja kiitti Narutoa avusta. Sitten hän meni kaivokseen, räjäytti sen ja kuoli räjähdyksessä.


Triviaa

  • Menma on japanilainen ruokalaji.