Naruto Ouhashi

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Kartta ikoni.gif Tämä sivu kuuluu Wikin kartastoon
Underconstruction.png Tästä artikkelista puuttuu kuva.
Voit auttaa Wikin laajenemista lisäämällä aiheeseen liittyvän kuvan. Muita muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta

Naruto Ouhashi (suom. Naruton mahtava silta) on Tazunan ja hänen työtovereittensa rakentama silta, joka yhdistää Aaltomaan ja Tulimaan. Siltä rakennettiin, jotta Aaltomaan väki vapautuisi gansteri Gatoun taloudelliselta yksinhallinnolta. Aaltomaalaiset nimesivät sillan Naruton mukaan, koska Team 7 oli pelastanut Aaltomaan Gatoulta jä tämän kätyreiltä.

Shippuudenissa Sasuke ja Suigetsu matkaavat Aaltomaassa noutaakseen Zabuzan haudalta tämän Kubikiri Houchou -miekan. Kun Sasuke näkee sillan ja huomaa, että se on nimetty Naruton mukaan, hän hymyilee hieman, murahtaa ja jatkaa matkaansa.

Triviaa

  • Naruton mahtava silta on usein aikahyppyä edeltävissä Naruto-peleissä yhtenä mahdollisena taistelukenttänä.
  • Myös todellisuudessa on silta jonka nimi on Mahtavan Naruton silta (tosin japanilaisittain kirjoitettuna Ounaruto-kyou). Se sijaitsee Japanissa Naruto- ja Tokushima-nimisten kaupunkien ja Awaji-nimisen saaren välissä. Se ylittää Naruto-nimisen salmen, joka on kuuluisa vesipyörteistään (jap. uzumaki).

Lähteet