Oiroke no jutsu

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Jutsu icon.gif Tämä sivu kuuluu Wikin taitoihin
Oiroke no jutsu
SexyNoJutsu.jpg
Englanniksi Sexy no jutsu
Suomeksi Viettelytekniikka[1]
Luokka E-rank
Käyttötarkoitus Avustus
Käyttöetäisyys
Tyyppi Ninjutsu
Elementti -
Käyttäjät Uzumaki Naruto, Konohamaru, Udon, Moegi

Oiroke no jutsu on yksinkertainen muodonmuutostekniikka, jolla ninja muuttaa itsensä viettelevän kauniiksi naiseksi, joka on tavallisesti alasti (joissain fillerijaksoissa ja peleissä nainen on uimapuvussa). Tämä saattaa aiheuttaa uhrille nenäverenvuotoa tai muun pervettisen reaktion, ja liike tehosi Naruton käyttämänä jopa Kolmanteen Hokageen.

Tekniikasta on olemassa kehittyneempi versio nimeltään Harem no jutsu (Haaremitekniikka[2]), jossa on yhdistetty Kage Bunshin no jutsu ja Oiroke no jutsu. Tuolloin kauniita naisia on useita yhden sijaan. Jaksossa 193 Naruto käytti Harem no jutsua ja muuttui useiksi (joskin vaatetetuiksi) Sakuroiksi hämätäkseen Rock Leetä.

Eräänä päivänä Konohamaru näki Naruton käyttävän tätä tekniikkaa Kolmanteen ja vaikuttui Naruton kyvyistä. Konohamarukin halusi oppia tekniikan, joten hän pyysi Narutoa opettamaan sen hänelle. Naruto suostui ja kertoi jutsun salaisuuden. Aluksi Konohamaru ei oikein hallinnut tekniikkaa ja onnistui tuottamaan vain rumiluksia. Pienen harjoittelun jälkeen Konohamarun kyvyt kehittyivät ja hän käyttikin sitä hämätäkseen opettajaansa. Myöhemmin Konohamaru opetti tekniikan ystävilleen Udonille ja Moegille, jolloin he kehittivät Puri-Puri no jutsun.

Shippuudenissa Konohamaru kehittelee tekniikkaa vielä pidemmälle ja saa aikaan Oiroke, Onna no Ko Doushi no jutsun ja Oiroke, Otoko no Ko Doushi no jutsun - viettelytekniikat sekä miesten että naisten keskittymisen häiritsemiseen.

Lähteet

  1. Suomenkielinen Naruto-manga vol 1, sivu 14
  2. Suomenkielinen Naruto-manga vol 1, sivu 80