Ougama Sennin

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Suuri sammakkoerakko
Sammakkoerakko.png
© Masashi Kishimoto
Ikä (Naruto): yli 1000 vuotta
Ikä (Shippuuden):
Sukupuoli: Mies
Silmien väri:
Ninja-arvo: Eläin
Elementti:
Ensi-esiintyminen: Shippuuden jakso 127
Viimeinen esiintyminen:

Ougama Sennin (suom. Suuri sammakkoerakko) on vanhin ja arvostetuin sammakko, joka asuu Myoubokuzanilla. Ikänsä takia toiset sammakot kutsuvat Suurta sammakkoerakkoa usein nimellä Suuri Kunnianarvoinen Ukko (Oujiji-sama).

Luonne

Koska Suuri sammakkoerakko on yli tuhat vuotta vanhaja kaikista vanhin sammakko, hän on hyvin kunnioitettu sammakkojen keskuudessa. Hän hymyilee jatkuvasti ja näyttää pitävänsä silmiään kiinni. Hän on seniili ja unohtelee asioita melko nopeasti. Kuitenkin, jos häntä muistutetaan, hän pystyy muistamaan asioita ja kertomaan niistä hyvin tarkasti. Hän käyttäytyy kuin erakko ja osaa lopettaa nopeasti Fukasakun ja Shiman riidat. Suuri sammakkoerakko myös arvostaa Jiraiyaa, toisin kuin monet muut sammakot.

Osa II

Soluttautuminen Sadekylään

Jiraiyan taistellessa Painia vastaan, Jiraiya näkee flashbackin tapaamisestaan Suuren sammakkoerakon kanssa. Suuri sammakkoerakko on kuuluisa tarkoista ennustuksistaan ja yksi niistä koskee Jiraiyaa: Jiraiyasta tulee taidokas ninja, mutta myös pervo ilman vertaistaan. Jiraiya tulee myös matkaamaan halki maailman erakkona ja kirjoittamaan kirjan. Jiraiya tulisi myös jonakin päivänä ottamaan oppilaan, jolla on voima tuhota tai pelastaa maailma ja Jiraiyan teot määrittäisivät, kummin käy. Jiraiya uskoo Nagaton olevan ennustuksessa mainittu oppilas.

Triviaa

  • Suuren sammakkoerakon kaulassa olevassa riipuksessa oleva merkki (油) on sama mikä Jiraiyalla on otsasuojuksessaan. Merkki tarkoittaa öljyä.

Lähteet