Sandaime Kazekage

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Underconstruction.png Artikkelin kuva kaipaa muuttamista
Artikkelin kuva vaatii päivittämistä parempaan (uudempaan, suurempaan, selkeämpään...) kuvaan animesta
Sandaime Kazekage
Sandaime Kazekage.JPG
Sasori (punapää) käskyttämässä Kolmannen ruumiista tehtyä nukkea.
Ikä (Naruto):
Ikä (Shippuuden):
Sukupuoli: Mies
Silmien väri: Punaiset
Ninja-arvo: Kazekage
Elementti:
Ensi-esiintyminen: Shippuuden Jakso 21
Viimeinen esiintyminen: Shippuuden Jakso 24

Sandaime Kazekage eli Kolmas Kazekage oli Hiekkakylän johtaja, joskaan hänen oikeaa nimeään ei tunneta. Hänellä oli ainutlaatuinen tekniikka, joka antoi hänen muuttaa chakransa magneettisiksi voimiksi. Pyrkiessään matkimaan Shukakun hiekkavoimia Kazekage yhdisti luontaisiin magneettivoimiinsa rautahiekkaa ja loi uuden, Satetsu (Rautahiekka) -nimisen tekniikan. Tekniikka oli niin huomattavan vahva että Sandaime Kazekagea pidettiin Hiekkakylän historian vahvimpana ninjana.

Tarina

Sandaime Kazekage oli Hiekkakylän vahvin ninja koko historian aikana ja kylänsä johtaja, kunnes eräs Akatsukin jäsen, Sasori, kidnappasi ja tappoi tämän ja teki tämän ruumiista itselleen ihmismarionetin. Vaiva, jonka Sasori näki kidnapatakseen Kazekagen, teki tästä nukesta hänen suosikkinukkensa. Sandaime Kazekagen katoaminen sytytti epätietoisuutta maailman ninjojen keskuudessa ja aiheutti Kolmannen Suuren Ninjasodan. Lopulta Hiekkakylän oli pakko luovuttaa entisen johtajansa etsinnöissä ja valita Neljäs Kazekage, vaikka tämänkin valinnan jälkeen etsintöjä jatkettiin.

Sasori käyttää Kolmatta Kazekagea muun muassa taistelussa isoäitiään Chiyoa ja Konohan ninjaa Haruno Sakuraa vastaan päälle kymmenen vuotta Kolmannen Kazekagen "katoamisen" jälkeen, kun nämä olivat tulleet pelastamaan Hiekkakylän sen aikaista Viidettä Kazekagea Sabaku no Gaaraa. Sakura kuitenkin murskasi nuken yllätyksellisesti esitettyään kuollutta.

Aseet

Sasori on lisännyt Sandaime Kazekagen kaikkii aseisiin tappavaa myrkkyään, joka tappaa kolmessa päivässä kivualiaan liikkumattomuuden jälkeen ellei tehokasta antibioottia anneta ajoissa.

  • Kynsimäiset irrotettavat terät oikeassa käsivarressa
  • Vasemmassa kädessä on taas lukuisia summonointikuvioita, joiden avulla Sasori voi summonoida lukuisia lisänukenkäsiä, joissa on joko köydellä varustettuja kunaia vangitsemiseen tai myrkkyä.
  • Satetsu-kyvyt
  • Irrotettava viikate oikeassa käsivarressa
  • Jonkinlainen magneettinen laite vasemmalla puolella rintaa

Lähteet