Densetsu no Sannin

Naruto.fi Wikistä
(Ohjattu sivulta Sannin)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Sanakirja.gif Tämä sivu kuuluu Wikin sanakirjaan
Sanninit heidän kohdatessaan Kolmen Sanninin tarinassa. Vasemmalta: Tsunade, Orochimaru ja Jiraiya.

Sanninit (Densetsu no Sannin, suom. Legendaariset kolme ninjaa) ovat Kolmannen Hokagen oppilaat Jiraiya, Tsunade ja Orochimaru. He kaikki ovat hyvin voimakkaita ninjoja, kaikki käytännössä katsoen Kage-tasoa. Heidät kaikki tunnetaan ympäri Naruton maailmaa.

Lista Sannineista

  • Jiraiya (tunnetaan myös nimellä nimellä Gama-sennin ('sammakkoerakko') ja Ero-sennin ('pervo erakko', Naruton lempinimi hänelle)). Jiraiyaa pidetään yleisesti Sannineista voimakkaimpana hänen vahvojen ninjutsujensa vuoksi. Hän osaa summonoida erilaisia sammakoita.
  • Orochimaru (tunnetaan myös nimellä "Valkea käärme"). Orochimaru on Konohan etsityin karkurininja ja Äänikylän johtaja. Hänet tunnetaan kielletyistä tekniikoistaan sekä kyvystä käyttää summonoimiaan käärmeitä erilaisiin tarkoituksiin.
  • Tsunade (tunnetaan mm. nimillä "Legendaarinen häviäjä", "Prinsessa", "Etanatyttö"). Konohan nykyinen eli Viides Hokage ja tunnettu mahtavista parannustaidoistaan sekä suurista fyysisistä voimistaan. Hän osaa summonoida erilaisia etanoita.
Sanninit genin-iässä yhdessä opettajansa kanssa. Vasemmalta: Jiraiya, Tsunade, Kolmas Hokage ja Orochimaru.

Sanninit ja Team 7:n jäsenet

Ainakin Sanninien genin-aikoina heidän tiiminsä kokoonpano muistutti Team 7:n kokoonpanoa: Jiraiya oli Naruton kaltainen lähes taidoton melskaaja; Tsunade oli tiimin ainut tyttö ja riidoissa Jiraiyan kanssa, kuten Sakura Naruton kanssa; Orochimaru oli varhaiskypsä nero, kuten Sasuke. Myös heidän tiiminsä johtajalla, Hiruzenilla, ja Team 7:n johtajalla Kakashilla on joitain yhteisiä piirteitä, kuten taitavuus ja jonkinasteinen perverssiys.

Myöhemmin kaikki Sanninit myös kouluttivat kukin omaansa "nuorempaa vastinettaan" ja siirsivät heille omia luonteenpiirteitään ja taitojaan: Naruto oppi Jiraiyalta Rasenganin, lukuisia ninjutsuja, kyvyn summonoida sammakoita sekä joitain pervoja piirteitä; Sakura oppi Tsunadelta lääkintä- ja taijutsu-taitoja ja sai myös paljon fyysistä voimaa ja nopeutta, hurjan temperamentin sekä, ainakin joiden mielestä, osan Tsunaden kauneutta; Sasuke oppi Orochimarulta joitain kiellettyjä tekniikoita, kyvyn summonoida käärmeitä sekä murhaavan katseen, joka saisi lähes kenet tahansa hyytymään pelosta.

Triviaa

  • Kaikki Sanninit perustuvat japanilaisen Jalon Jiraiyan tarina -nimisen teoksen hahmoihin. Jiraiya oli tässä teoksessa sammakkomuodonmuutoksiin kykenevä sammakoiden kanssa ystävystynyt nuori soturi ja tarinan päähenkilö; Tsunade oli kaunis nuori prinsessa, Jiraiyan vaimo ja etanataikuuden mestari; Orochimaru oli Jiraiyan petturiystävä ja käärmetaikuuden hallitsija.
  • Kukin Sannin kaikkosi aikoinaan Konohasta jonkin henkilökohtaisen syyn vuoksi: Orochimaru halusi harjoittaa kielletyitä tekniikoitaan ja liittyä Akatsukiin; Jiraiya halusi kerätä tietoa Orochimarun ja Akatsukin liikkeistä; Tsunade menetti luottamuksensa parannustaitoihinsa hänen poikaystävänsä Danin kuoltua hänen käsiinsä ja lähti matkoille keräämään itsetuntoaan.


Ninja-arvot
Ninjaoppilas, Genin, Chuunin, Tokubetsu Jounin, Jounin, Kage

Sannin, Nukenin, Oinin, Irounin, ANBU, Siviili