Shinra Tensei

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Jutsu icon.gif Tämä sivu kuuluu Wikin taitoihin
Underconstruction.png Tästä artikkelista puuttuu kuva.
Voit auttaa Wikin laajenemista lisäämällä aiheeseen liittyvän kuvan. Muita muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta
Shinra Tensei
Englanniksi Shinra Tensei
Suomeksi Shinra Tensei
Luokka
Käyttötarkoitus Avustus
Käyttöetäisyys Kaikki etäisyydet
Tyyppi Ninjutsu, Kekkei Genkai
Elementti
Käyttäjät Nagato (Painin Tendou-ruumis)

Shinra Tensei on Painin käyttämä tekniikka, jolla hän voi hallita painovoimaa itsestään poispäin voimalla, joka on tarpeeksi suuri murskaamaan kiviä. Tätä tekniikkaa voi käyttää puolustautumiseen, koska sillä voi torjua melkeinpä mitä vain kohteen koosta ja massasta riippumatta (esim. Kunaita, Chidori Inun, Fuuton, Rasenshurikenin ja Gamabuntan). Ainoa haittapuoli on, että tekniikkaa voi käyttää vain 5 sekunnin välein. Shinra Tensein voimaa voi vastustaa, kuten Kuusihäntäiseen muotoonsa muuttunut Naruto teki.

Shinra Tenseitä voi myös käyttää laajassa mittakaavassa ja aiheuttaa sillä massiivista tuhoa. Käyttääkseen tätä, Nagaton täytyy keskittää ohjaamisensa pelkästään Tendou-ruumiiseen. Näin käytettynä Shinra Tensei aiheuttaa jättimäisen paineaallon, joka oli tarpeeksi suuri tuhoamaan lähes koko Konohan. Kuitenkin tämän käytön jälkeen Tendou ei voi tehdä mitään muutamiin minuutteihin.

Jutsu on samankaltainen kuin Banshou Tenin.

Lähteet