Soma no Ko

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Jutsu icon.gif Tämä sivu kuuluu Wikin taitoihin
Soma no Ko
Sakon.jpg
Englanniksi Attack of an Evil Spirit Pair
Suomeksi Pahan henkiparin hyökkäys
Luokka
Käyttötarkoitus Avustus
Käyttöetäisyys Lähietäisyys (kosketus)
Tyyppi Kekkei Genkai
Elementti
Käyttäjät Sakon ja Ukon


Soma no Ko on Sakonin ja Ukonin käyttämä ainutlaatuinen Kekkei Genkai-tekniikka, joka mahdollistaa yhdistymisen toisen olennon kehoon. Tästä tavallisin ja tyypillisin esimerkki on se, kun Ukon on liittyneenä Sakonin kehoon niin, että hänestä näkyy vain pää tämän niskasta.

Kun Sakon tarvitsee apua, Ukon voi työntää lisää ruumiinosiaan esille Sakonin sisältä ja sen jälkeen joko hyökätä tai puolustautua. Ukonin kädet ja jalat voivat myös puhjeta Sakonin käsien ja jalkojen viereen, jolloin heidän lyönneistään ja potkuistaan tulee tehokkaampia.

Tavittaessa Ukon voi eroutua täysin Sakonin ruumiista, jolloin veljekset voivat toimia itsenäisesti. Kaksoishyökkäyksen käytön ohella on tosin huomattava, että Ukon on fyysisesti paljon heikompi kuin Sakon. Samasta syystä Ukonia ei myöskään juuri käytetä Sakonin tavoin "pääruumiina" tai yleensäkään pidetä yleisesti yksinään. Kumpikin veljeksistä osaa kuitenkin sulautua vastustajan ruumiiseen ja tuhota vastustajan soluja sisältä käsin, mikä tappaa hitaasti vastustajan. Vastustajassa ollessaan veljekset kuitenkin tuntevat vastustajan kokeman kivun, ja jos vaikkapa "isäntäruumis" tekee itsemurhan, se voi tappaa myös loisijan, ellei tämä poistu kyllin nopeasti vastustajasta.

Erouduttuaan toisistaan Sakon ja Ukon voivat haavoituttuaan yhdistyä uudelleen voidakseen parantua ja parantaa toisiaan. Tällöin paranemisnopeus on paljon nopeampi kuin tavallisilla ihmisillä, joskin se vie paljon chakraa. Jos kuitenkin Sakonia pitää parantaa ja Ukonin on toimittava sen aikaa "pääruumiina", Ukonille tulee ongelmia, koska hän ei ole tottunut olemaan "pääruumiina".

Lähteet