Tarina:Itachin paluu

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Itachi ja Kisame kohtaavat Kurenain ja Asuman kylään saavuttuaan.

Itachi ja Kisame saapuvat Konohaan suorittamaan tehtäväänsä. Kurenai ja Asuma tulevat heitä vastaan ja saadessaan selville, että toinen vieraista on Itachi, he kysyvät miksi hän palasi kylään raa'an verityönsä jälkeen. Itachi selittää, ettei hänen tarkotuksenaan ole tappaa heitä, vaan suorittaa tehtävänsä, jonka sai Kisamen kanssa Akatsuki ryhmältä: viedä Naruto ja hänen sisällään oleva Kyubi Akatsukille. Konohan ninjat taistelevat näitä kahta vastaan ja myöhemmin heitä auttamaan tulevat myös Kakashi ja Gai.
Naruto harjoittelee Jiraiyan kanssa Konohan ulkopuolella. Kun Sasuke kuulee veljensä olevan jälleen kylässä ja Naruton perässä, hän lähtee kiireisesti varoittamaan Narutoa. Itachi ja Kisame löytävät Naruton ja käskevät häntä tulemaan heidän mukaansa. Tämän jälkeen Sasuke löytää perille ja haastaa veljensä. Myös Jiraiya tulee hetken päästä.
Jaksot:

  • Jakso 81 - Itachi ja Kisame saapuvat Konohaan. He taistelevat Kurenaita ja Asumaa vastaan, kunnes Kakashi ilmestyy paikalle.
  • Jakso 82 - Kakashi ottelee, ja Itachi kertoo tarkoituksensa. Kakashin ollessa häviöllä Gai ilmestyy tantereelle.
  • Jakso 83 - Sasuke kuulee veljensä tulleen takaisin ja olevan Naruton perässä. Sasuke lähtee oitin varoittamaan Narutoa, mutta myöhään.
  • Jakso 84 - Flascback Uchihan tuhosta. Sasuke ja Naruto yrittävät taistella Itachia ja Kisamea vastaan, mutta onneksi Jiraiya saapuu paikalle.
  • Jakso 85 - Sasuke kärsii Itachin illuusioista. Jiraiya yrittää estää Akatsukilaisia pakenemasta, mutta epäonnistuu. Jiraiya aikoo löytää Tsunaden, joka voisi parantaa Kakashin ja Sasuken.