Team Kakashi

Naruto.fi Wikistä
(Ohjattu sivulta Team 7)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Sanakirja.gif Tämä sivu kuuluu Wikin sanakirjaan
Underconstruction.png Artikkelin sisältö on puutteellinen
Voit auttaa Wikin laajenemista tarkentamalla artikkelia. Artikkelin muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta
Virallinen ryhmäkuva alkuperäisestä Team 7:stä. Tämä kuva löytyy kehystettynä ainakin Kakashilta, Sakuralta ja Narutolta.

Team Kakashi (alias Team 7) on hyvin keskeinen asia Narutossa, sillä se on Uzumaki Naruton päätiimi. Tiimin kokoonpano muuttuu hieman sarjan aikana eri jäsenten liittyessä ja erotessa siitä. Team Kakashi on Naruto-sarjan kokoonpanoltaan vaihtelevin tiimi.

Alkuperäinen Team 7 perustettiin Konohan ninja-akatemiassa aivan sarjan sarjan alussa. Silloin tiimin johtaja oli Kakashi ja jäsenet geninit Naruto, Sakura ja Sasuke. Aluksi ryhmällä oli ongelmia, koska Naruto ja Sasuke kilpailivat lähes koko ajan keskenään, ja Sakura häiritsi ryhmän toimintaa keskittymällä pelkästään ihastukseensa Sasukeen. Myöhemmin, kun Sasuke lähti Orochimarun oppilaaksi, Team 7 hajosi eikä toiminut enää aikahypyn aikana yhdessä.

Shipuudenin alussa perustettiin Team Kakashi, joka koostui jäljellä olevista Team 7 jäsenistä. Se on Tsunaden perustama tiimi, joka käsittää Kakashin, Sakuran ja Naruton. Tiimin ensimmäinen tehtävä on pelastaa Gaara Akatsukilta. Myöhemmin Team Kakashin riveihin liittyy Sai ja väliaikaseksi johtajaksi Yamato, kun Kakashi joutui pakolliselle sairaslevolle käytettyään liikaa Mangekyo Sharinganiaan. Soran tarina -fillerissä Sai korvataan väliaikaisesti Soralla.

Kaikki alkuperäisen Team 7:n genin-jäsenet ovat olleet Sanninien koulutuksessa aikahypyn aikana: Jiraiya koulutti Narutoa ja kuljetti tätä matkoillaan; Sakura oli Tsunade opissa; Orochimaru oli ottanut Sasuken siipiensä huomaan. Kaikki kolme alkuperäistä jäsentä kehittyivät aikahypyn aikana huimasti taidoissaan ja osin myös persoonassaan.

Jäsenet

Team 7

Kakashi (johtaja)
Sasuke (jätti hieman ennen aikahyppyä ryhmän)

Team Kakashi

Team Kakashi (Yamaton johdolla)

Yamato (väliaikainen johtaja)

Muut kokoonpanot

Fillereissä tiimissä toimii myös Sain väliaikaiskorvaajana Sora.